Akademie v prosinci 2020 a v lednu 2021 | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Akademie v prosinci 2020 a v lednu 2021

Zveřejněno 10.11.2020

Voláte, poptáváte, přejete si rezervovat, a já mohu zatím potvrdit jen toliko, že listopadové termíny jsou pozastavené - a odkázat vás na dnes zveřejněné náhradní víkendy 2020 / 2021. Další termíny pak budou jasnější začátkem nového roku. 

Někdo se občas zeptá, proč je Marmeládová akademie dvoudenní? Zda by nestačilo pár hodin? Je jistě náročnější na víkendový kurz sehnat účastníky, než na rychlovku podvečerní, to ano, ale opravdu jen tak se může mluvit o plnohodnotném absolvování kurzu, a ne o pouhé návštěvě ve výrobně. A o to nám jde! O kvalitní výuku, na jejímž konci mohu s klidem na srdci předat účastníkům certifikát! 

Dvouhodinový kurz by nebyl ničím jiným, než nezodpovědným hazardem a lumpárnou, která by vám chtěla naslibovat modré z nebe. Jistě existují rychlovky v podobě předražených seminářů, kde nejde o to účastníka naučit, ale pouze zkasírovat. Je to však povrchní a směšné zahrávání si - zvláště, když se do kurzu má vejít vše, od stvoření světa po vyplutí Noemovo archy. 

To jsou i rady Christine Ferber, marmeládové divotvůrkyně, u které jsem měla možnost pár dnů pilovat um, a kde jsem též potkala a viděla fungovat její kurzisty. A nejen to :-) Jak na věc, jak na samotnou Akademii marmeládového umění, jsem se učila právě i tam. 

Na druhou stranu, proč není Marmeládová akademie vícedenní? Protože čas nejlepších lektorů je velmi drahý a výroba marmelád není obor, ve kterém jsou amatérští, tedy domácí výrobci ochotni investovat do sebevzdělávání. Upřímně, víkend je ekonomicky, časově a obsahově nejrozumnější. A ten náš má navíc nemalou přidanou hodnotu, kterou jinde na světě nenajdete :-) Ubytování na zámku, luxusní komnaty s plnou penzí, od Barušky domácí bašta, posezení u ohniště nebo prosecca, společné momenty i mimo učebnu-přípravnu, lektor s titulem World´s class marmalade maker  a druhý záložní lektor též zlatý z WMA, krásný diplom v ještě krásnějším rámečku, pohodové bezpečné parkování, případně odvoz na autobus, také mnoho marmelád dárkem…, to je Akademie marmeládového umění na Zalužanském zámku!  

Prosincový termín:  12. - 13.12. 
Lednové termíny:     09. - 10.01.  a 23. - 24.01.

Nově můžete kupovat nejen účast na konkrétním AMU termínu, ale též vouchery, včetně dárkových, které mají roční platnost a lze je uplatnit nárazově na kurz v termínu, který vám či obdarovanému v budoucnu sedne nejlépe… 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit