Až na kořen slova exkluzivní… | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Až na kořen slova exkluzivní…

Zveřejněno 17.11.2020

To slovo čtete často, mnozí ho připojují téměř k čemukoli…, ale mít něco opravdu jedinečného, exkluzivního, neopakovatelného, to lze dnes už málokdy a s máločím. Na Zalužanech se nám povedl husarský kousek, prakticky světová výjimka, podařilo se nám do nabídky přidat svíčky, které až vyprodáme, nikdo už si je nebude moci koupit. Nikdy. Nikde. A do té doby v této zemi...  mimo náš concept store taktéž ne :-)

Harney & Sons jsou perfektní čaje, které od nás už znáte, i zde jsme právě rozšířili nabídku o sexy tagalongy do kabelky, do kapsičky, malinké a epesní plechové kousky! Ale málokdo ví, že od stejné americké značky si lze pořídit i bomba svíčky. 

Kdysi dávno, před mnoha lety se u pana P. objevil týpek a povídá, ahoj, já jsem Harney. Můj muž pořádně netušil, nečekal návštěvu z takové dálky, ale starý pán… to zkoušel zas a znovu. No Harney, ten Harney, copak nevíš… Harney, sakra, píšeme si občas… A vznikla z toho láska. Ne pana P. k panu H., to je blbost, jasně, ale k tomu, co pan H. představoval, co vymyslel, co uměl a čemu dal jméno. I proto máme v zámeckém Concept store B.M. kolekci Harney & Sons, dnes o svíčky bohatší! 

Pojď, přijmi pozvání a koukni na ně

Nepřehlédli jste – Proč kupovat knihy B.M. jen u autorky


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit