B.M. 2019 | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

B.M. 2019

Zveřejněno 18.9.2019

Za polární kruh za prací, za novými dodavateli i klienty. S pravidelností se vydáváme do světa sedmým rokem, abychom pro vás hledali nové partnery naší manufaktury. 

Babí léto 2019 je prý ideálním termínem k útoku, říkal Velký mág, k návratu do pozic, které si jeden za nemalé dřiny vybudoval. K potvrzení skutečností daných, k připomenutí titulů získaných a… trůn je přeci jen jeden :-) Baboletní triumvirát zní: marmeládování na zámku – expedice za Polární kruh za nejdokonalejšími prodejci a životem – meeting s přidanou hodnotou, meeting s madame F. 

A jak to do sebe zapadá? Naprosto geniálně, samozřejmě! Jakkoli prvoplánově je to trochu hokej a něčemu se i blbě rozumí :-) Leč projekt se rodí v hlavě mého nejlepšího stratéga a dvorního marketéra, takže lze očekávat… co si ani ve snu jeden představit neumí :-) 

To vše, od 1) otevření jedinečné stálé prodejní expozice a didaktické manufaktury v prostorách gotického sálu „jednoho“ českém zámku, přes 2) zajištění naprosto nepřekonatelných produktů k marmeládování zpoza Polárního kruhu, kde právě dlíme (a nejen to), až 3) po další top position na evropské mediální ranveji díky německému řízení letového provozu (PR agentura) a francouzské kopilotce více jak slavného jména. Tohle je zatím velké tajemství. Málo? Tak to vše korunováno čtvrtou knížkou! 

Jasný vzkaz, že B.M. family to v Čechách myslí smrtelně vážně!    

Co k tomu dodat? Půjčím si slova Ivanky, mé vzácné klientky ze Slunečné kavárny: „Jste prostě nádherně... praštění“. 
Co k tomu dodat podruhé? Už se na váš všechny těšíme při sletu marmeládových čarodějek v říjnu!


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(20.9.2019 14:53:26)

Čoveče, se v tom nějak ztrácím...no, nemusím všemu rozumět :-)) člověk si u Tebe i zvykne na tu titrovanou infošku. I když. Já bych tu na web chodila i jen kvůli těm nádherným fotkám. Pusu ❤️

(20.9.2019 14:59:44)

Máš pravdu, trochu to mate, ale jasněji to ted napsat nemohu... chystáme nějaký projekt na severu a spolupráci s jednou slavnou francouzskou  :-) A fotek dnes nebo zítra naložim opět nemálo  :-) Pozdravy! 

(18.9.2019 19:49:02)

Jak Von kouká ...a ten druhej maley taky :-) To je kurvajasný ,že P. je MACHR  a miniMax se to učí :-) Máš se ještě na co těšit ,Meruňko!! 

(19.9.2019 07:44:35)

Raději si to nechci ani představit. Co ten velkej tomu malému furt vypráví, že zažil a že spolu prožijí  :-)  :-)