B.M. concept store a SOUTĚŽ | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

B.M. concept store a SOUTĚŽ

Zveřejněno 27.1.2020

Ano, mají pravdu hosté, kteří spali tento víkend u nás na zámku v pronajímaných komnatách, že prodejní expo Nej marmelád na světě je… notně ukrytá před zraky veřejnosti. V době, kdy se všemožné obchody klientům chystají co nejblíže pod nos, v době obchodní strategie otevřených dveří dokořán a non stop, my jdeme opět jinudy :-) 

Od veřejné komunikace protínající obec je to přes 100 metrů zámeckým parkem, do kterého cestu střeží vysoká kovaná brána. To je fakt! Ale je to tuze krásné stoupání mezi nádhernými vzrostlými stromy, dává možnost postupně obdivovat detaily rokokově upravené renesanční budovy a odtušit, že tam za kašnou na nádvoří nebude jen tak běžný concept store, nic k přehlédnutí.

Přichystali jsem kompaktní servis s veškerým zázemím, od parkoviště přes občerstvení a toalety, po možnost odpočinku na vaší cestě v našem parku, rosáriu nebo v historické knihovně. Nákup je pak už jen milým „doplňkem“ :-)

Detail pro vaši zajímavost - jistě znáte světově proslulou římskou Fontánu di Trevi v pozdně barokním stylu, která byla dokončena v roce 1762 podle návrhu Nicolase Salviho. V tu samou dobu na Zalužanech Kotzové z Dobrše a poté Helversonové z Helverheimu dokončují přerod původně gotické tvrze přes renesanční přízemní zámeček k téměř dnešnímu stavu… dvoupatrového rokokového paláce.  

No a jsme také docela opatrní, protože doba je divná. 

Ne, poseroutkové asi nejsme, ale brána se nechává uzavřená, otevírá se na zavolání, když u ní klient stojí. Minulý týden jsme ji nechali otevřenou půl hodiny pro příjezd kamaráda, bylo již po večeři, takže notná tma a senzory oznamují pohyb - za zámkem v lese! Dva týpkové! Ne na nádvoří, ale vzadu v lese!  

Prý omylem, prý „navigace“, prý na prohlídku parku, prý už nikdy více, snad jen, kdybychom dělali nějakou prohlídku uvnitř… K tomu muž, který si je přišel do tmy vyzvednout s jeho Mossberg M88 Maverick cal. 12 dodal, že pro ně dva bude jistojistě výhodnější to nezkoušet ani za bílého dne. A aby zprávu šířili dál krajem. Po identifikaci je pustil domů, ale… Ostražitost a připravenost. Zvláště po tom, co se děje v okolí Prahy směrem na jih. 

Zpět k marmoškám, takže stačí prozvonit, my otevřeme a v Gotické místnosti nabídneme

Dnes například: MALINA / BORŮVKA / BORŮVKA med a whisky / JAHODA / JAHODA s vanilkou / BRUSINKA červené víno a skořice / ČERVENÝ RYBÍZ / VIŠEŇ / HRUŠKA červené víno a koření / HRUŠKA s čili / HRUŠKA s grepem / SICILSKÝ POMERANČ / KIWI / SICILSKÝ CITRON / SICILSKÝ CITRON s vanilkou a připravujeme několik dalším super kousků! 

……………………
A další soutěž
(tu ohledně Colmaru budeme vyhodnocovat… z Colmaru za pár dnů :-) 

Kdo nám pošle emailem, nebo přes WhatsApp fotografii… jako je ta naše tady, tedy reklamního banneru nad silnicí, má v obchodě na zámku zajištěný vstupní kapitálek 100 Kč k prvnímu nákupu!


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit