Bartošku by měli jako Husa upálit! | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Bartošku by měli jako Husa upálit!

Zveřejněno 10.7.2020

Přesně tohle jsem včera na benzínce slyšela od slečny se zelenooranžovodivněvystříhanýmivlasy a sukénkou přes gatě. Její doprovod, zřetelně pod vlivem jistě zajímavé kombinace pochybných substancí tupě přikyvoval a… můj muž čekal naštěstí v autě, jinak bychom asi ještě doteď doma nebyli.

Prý…, když je to výročí, tak dalšího. Čím se provinil slavný herec a ředitel festivalu ve Varech, že ho „budoucnost národa“ žene na pranýř, či spíše už na hranici? Aha! Opřel se do MeToo a přirovnal protibělošské tažení v Americe k pálení knih nacisty. 

I dnes se zdržím komentáře a pouze přebírám z několika internetových zdrojů: 

„Myslím, že v Americe zešíleli. Ti by se měli polít petrolejem a zapálit. Člověk nevěří, že něco takového ještě spatří. A právě v Americe! Když vidím, jak dav křepčí kolem nějaké povalené sochy, třeba kolem Kolumba nebo Cervantese, mám pocit, že vidím záběry, jak Goebbels hází do ohně knihy Thomase Manna. Ten svět se úplně zbláznil, jak můžou zpochybňovat Forrest Gumpa, kolik jen akce MeToo zlikvidovala profesních i osobních životů tvrzením proti tvrzení,“ pravil Bartoška v rozhovoru."

Ne, nezdržím, ani neudržím, něco k tomu, co se děje i třeba kolem J.K. Rowling, prostě napsat musím: Fuck cancel culture! 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(11.7.2020 04:08:41)

Ano Blanko,ani nas ve snu nikdy nenapadlo,ze bychom se toho desneni dockali zde v Americe. Nastesti se uz v  nekterych statech probudili a zacinaji zatykat ty idioty.Enough is enough. O God for President Trump....and Pelosi, Biden, Di Blazio and....should go to jail.Radeji toho necham ....hezke dny s vasi krasnou rodinou 

(12.7.2020 07:58:01)

Držím palce! Nám všem!