BBP a první místo v Dobříši | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

BBP a první místo v Dobříši

Zveřejněno 6.7.2020

Po zlaté Zlaté lize v Olomouci se náš tým doma jen trochu vyspal a hybaj na jeden ze závodů Brdského běžeckého poháru. Čekali jsme nějaký pouťák za humny, ale nakonec to byla pekelná řežba pod pekelným sluníčkem a na pekelném asfaltu. 

Moc dobře organizačně zajištěný závod, doprovodné stánky, čipová časomíra, pestré občerstvení, dobře a aktivně spíkrovaný, hezké ceny a hodně běžců, jen… dětská trať vedla technickým zázemím stavební firmy. Sprintem od zábradlí k zábradlí, fotky jsou výmluvné. Škoda, když okolo (100m daleko) je tolik lesů a luk. Pro prcky to bylo - a nejen na náš vkus - příliš mnoho asfaltu a ještě více ostrých zatáček okolo železa. Ale budiž, byl to jediný škraloupek, jinak vše ok. 

Zaběhat si byla v nejmenší kategorii pro legraci i Mia, a já se těším, až od příštího roku budou jezdit i s Maxem! To bude panečku trojka! V kategorii dospěláků běžela i Eli trenérka z Dukly Erika, která dosáhla na nádherné druhé místo!  

E-liška si způsobem start cíl doběhla pro vítězství, třebaže za sebou měla velkou tlačenici. V místě dostáváme pozvánku za další závod poháru, tentokráte pod kopec Plešivec v pondělí. Je to za rohem, takže jedeme…

Chápu, je toho teď tady na webu o cestě malé olympioničky na její první OH nemálo, ale je plná závodní sezona, chápejte :-) Eli nám dělá radost a jinak se toho zasejc tolik neděje, až na další plný kurz akademie, který právě skončil. 

Fotogalerie 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(6.7.2020 18:42:43)

Zdravím Blani, E-lišce moc gratulujeme, je skvělá, ale opravdu za sebou měla tlačenici. :-D Jsem ráda, že to zvládla. To prostředí tedy nic moc, jak jsi psala, tak snad to v pondělí pod Plešivcem bude mnohem hezčí. ;-) Držíme palce !

(6.7.2020 18:47:31)

Já zapomněla, že dneska je pondělí, pořád mám dneska neděli. Tak to už máte za sebou. Budu se těšit na další novinky ! ;-)

(6.7.2020 18:49:57)

Ahoj, holky, díky a pozdravy od Eli! Dnes to pod Plešivcem byla stejná sestava, co v Dobříši, plus mínus, ale pršelo a organizačně nejhorší závod, co kdy muž viděl. Ale o tom něco sepíšu příště, nějak dnes nestíhám :-) Díkyyyyy!