Bude nás pět | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Bude nás pět

Zveřejněno 29.8.2018

Před pěti lety, týden před porodem, jsem vyrazila na Lago di Garda, na menší trek přes Monte Blado, super oběd a úžasný odpůlden na rychlém člunu... s koupačkou. Říkali sjem si s Pavlíkem, že pokud neporodím na těch vlnách, či do těch vln, jen tak to nebude. Bylo. Za pár dnů na dálnici v dodávce :-) V osmém měsíci druhého těhotenství jsme na to samé místo vzali Miu Ronju a založili tradici. Takže není divu, že i "projekt Lojzo" byl tzv. křtěný před porodem vodou severoitalského jezera. Včera. Bomba. 

Jak ten čas ale letí, po hladině nás sice nesl stále ten samej člun, ale úúúplně jinej kapitán :-)

A kdybyste chtěli vidět, kdo tím kapitánem byl, tedy kapitánkou, video máme na FB stránce kempu La Marmolada. 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(31.8.2018 04:35:05)
Moc hezka fotka, snazte se ukrast co nejvice casu pro sebe,zivot je moc kratky a nez se Blani otocis,jsi babickou.Mam za sebou....preji hodne moc zazitku a hezke dny
(31.8.2018 06:38:15)
Ahoj za ocenány, budu se snažit krást :-) Snad to s babičkovstvím ještě "trochu" počká :-)
(30.8.2018 07:27:41)
Úžasné, super kapitánka Eliška, plavčík Mijunka v pohotovosti, Lojzík připraven brzy vyplout, maminka Blanka se jen vznáší, druhý kapitán vše zaznamenává, kapitánko posádka v plném počtu, krásné počasí, pohoda, co víc přát této skvělé rodince, plnou "parou" vpřed. :-)))))
(30.8.2018 08:20:46)
Krademe si chvilky volna, ne dny, ale hodiny, krademe si momenty a děláme z nich zážitky :-) Nadšení nekonečné :-) Pozdravujeme!!!