Degustace na nejvyšší hoře Dolomit | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Degustace na nejvyšší hoře Dolomit

Zveřejněno 13.2.2019

Stalo se to opravdu a nikdo u toho nezmrznul. Bylo jen sedmnáct pod nulou, už jsme tam zažili i násobek, ale sluníčko jelo na plný pecky a den byl prostě... vymalovaný. S místními podnikateli jsme pozvali padesátku novinářů na Marmoladu, na marmeládu. Připravili jsme jim degustaci marmelád ve více jak 3 kilometrech nad mořem a venku k tomu. A také něco k snědku, dobré víno... 

Po Největší marmeládě na světě a mnoha zlatých ze 4 mistrovství světa, jsme zkusili další metu. Marmeládování nemusí být jen o tvrdém kšeftu, ale i o prosté radosti a trochu bláznění :-) Mimochodem, příští týden jsme na velkém veletrhu v Německu. Pozvala nás Česká republika a protože tam nechceme prodávat - ano, nevyužijeme možnosti se napakovat :-), bude to "jen a pouze" krásná marmeládová show! Stavte se!


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(14.2.2019 08:30:37)

Tak to je paráda. Blaničko, znám ten pocit, dělat něco pro radost, přátele,jsme stejně naladěné. Letos už v lednu jsem dělala tu "vaší pomerančovou" ze sicilských pomerančů do Prahy dovezených, o něco dražších než jsou ty "impregnované" ze supermarketu,ale stojí to za to. Však první skleničky patří přátelům, největší radost? když mi ještě ten den,kdy si odnesli domů, večer zavolají, že celou skleničky "sežrali" s nesmělým dotazem,zda ještě letos budou. Umíte si představit to teplo u srdce? Ale taky se setkávámm s údivem proč marmošku dávám zadarmo, proč ji neprodávám.Proč? obě víme.

(14.2.2019 12:12:48)

Umím si to vše docela dobře představit :-) a mám z toho sama radost!  Nejde to sice dělat furt, v našem případě z něčeho živ jeden x 5 být musí, ale občas je to super pocit :-) 

Moc pozdravů, Helenko a mějte se i dnes krásně!