Dnes zpátky na Rádiu Blaník a Mezinárodní den rodiny | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Dnes zpátky na Rádiu Blaník a Mezinárodní den rodiny

Zveřejněno 15.5.2020

Zlínská krajská knihovna uvádí moji třetí knihu „Nebát se přát si“ následovně:  Blanka M., pro čtenáře známá jako cestovatelka, kuchařka a neobyčejně odvážná žena, se nyní odhodlala otevřít čtenářům své nitro. V krátkých fejetonech se zamýšlí, polemizuje a sděluje své názory. 

Nevyhýbá se osobním tématům jako láska a mezilidské vztahy, zabrousí také do dětského světa svých dcer a jejich výchovy, komentuje současné dění a události, svěřuje se, co pro ni znamenají sociální sítě, a putování ji zavádí také do světa literatury. Své názory sděluje jasně, s humorem a s laskavostí a nakonec se čtenáři možná i dozví, co vlastně znamená to štěstí.

Co k tomu dodat? Snad jen, že to moje psaní o štěstí… je hlavně celé o rodině! Vychází z ní. Proto o ní tak často mluvím. A vím, o čem mluvím :-) Vím to dokonale.  Ne, já dokonalá nejsem, to ne, nejednou taky něco zvojtím, a protože jsem škorpion, pak v tom umím i pokračovat :-), ale sakra dobře si uvědomuju, čím mi moje rodina je! Jak moc mi pravá rodina chyběla přes třicet let, a jak moc dnes bez nejbližších nedovedu sama už ani dýchat! Věřím, že to tak máte také! 

Dnes jsme to možná všichni cítili o trochu… více, však RODINA měla svůj mezinárodní svátek! 

No a ráno mě hráli na rádiu Blaník, starý pecky, ty o marmeládě a cestách - a k tomu novinky zámecký, pak jasnej šlágr o Akademii marmeládového umění! Nářez to byl (DĚKUJU)!   


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit