European AED First responder 24/7 | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

European AED First responder 24/7

Zveřejněno 17.7.2020

Nejdříve speciální záchranářské kurzy u 10. výsadkového praporu, pak další řada školení v soukromé bezpečnostní sféře, poté v Dolomitech nastupuje jako záchranář „Servizio di Urgenza e Emergenza Medica“, a od loňského roku evidován na britském HEARTSAFE evropských AED First responder. Souběžně „k dispozici“ pro Zachrankaapp.cz

Některé věci je dobré si připomínat denně. Proto… kdo z vás aplikaci zachrankaapp.cz v telefonu nemá, ať tak učiní, nevíte, kdy se bude hodit! Její užití je jednoduché, rychlé a eliminuje stres a nervozitu v momentě rozhodujícím… umí záchranu přivolat sama na místo, odkud se ozvete, aniž byste místo nehody, úrazu nebo nevolnosti uměli nadefinovat a do mapy umístit! Aplikace nic nestojí a v telefonu… pomůže druhým, pomůže i Tobě!  

Muž je naučený ze služby v Dolomitech, že kdykoli, když slyší svoji vysílačku spustit poplašný tón, bere boty (oblečený i spí) a letí k vozu, po 3 vteřinách teprve do vysílačky operátor nahlásí co a jak. Je to naučený reflex - a tak, když dnes na hranici noci a kuropění zvoní telefon (tady funguje právě na telefon), vyskočí z postele, letí pro boty a napůl v nich… hovor přijme. Život miluje vteřiny a jejich části, často říká. 

Já se lekla, ano, dole měl poplach i několikrát denně, ale tady v Čechách jeho připravenost zatím spíše operátor jen testoval. Avšak nikdy v tuto hodinu. 

V telefonu se ozval… řidič zásobování, který nejspíše dospěl k závěru, že když on musí nakládat a začít s rozvážkou, všichni se těší, že jim za tmy zavolá a zeptá se, zda by neva, kdyby dorazil místo v plánovaných 10 už v šest… Bomba! Uf! 

Se zásobovačem si to asi vyříkám sama :-), ale pro ostatní svět opravdu platí, že: Pomoc je dostupná v režimu: Non stop Access - Anytime 24/7


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(17.7.2020 20:26:19)

to neva Blani..úkol zněl jasně!!!:))) Je jedno jestli skalpovat a nebo ho vzít palcátem po hlavě,důležitý je výsledek :).. Docela by mě zajímalo jak dopadne ten zásobovač :)))

(17.7.2020 20:30:23)

dneska odpo byla slavnostně sejmuta pirátská vlajka s lebkou a místo ní vlají všude husitké praporce s kalichem... I Max ho má namalovanej na bodíčku a i na pleně... Jedeme ve velkým! A zásobovač? Zůstala tu jen... dodávka se stále ještě nastartovaným motorem :-( Co na to asi Greta?  

(17.7.2020 21:49:01)

Ta asi teď přemýšlí čím na sebe upoutat pozornost...teda vlastně její PR team :)))

....Takže na Zalužanském zámklu se usadili husité ..super..(kdož su boží bojovníci.....)

(17.7.2020 21:53:42)

Chudák Gréta, je mi jí dokonce docela líto... že už nikoho nezajímá :-) 

Husité jsou tu jako doma, i historicky měli k naší tvrzi docela blízko, no a muž to má pod kůži i na ní, je jednoduché, aby se holky zbláznily :-) v nejlepším slova smyslu. Navíc Šimon ze Sudet tu bude stavět vozovou hradbu... prý :-) 

(17.7.2020 10:42:17)

Až ten zásobovač přijede,postav ho před vaší vozovou hradbu a...hrrrr na něj!!!! :-))

(17.7.2020 10:46:00)

No... zásobovač nevím, ale právě přijel Mr. Piánko za Eli na klavír, a tři husité ho obkličují s praporci s kalichem a chystají se ho skalpovat... No, mají to trošku pomotaný, ale cíl je jasný, hrrr na něj!