Expedice je za námi, teď přemýšlím, co kdyby… než odejdu navždy | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Expedice je za námi, teď přemýšlím, co kdyby… než odejdu navždy

Zveřejněno 26.10.2016

Jak jste včera jistě postřehli, řeším budoucnost dcerek. Intenzivněji, než pouhou usilovnou prací a spartskou výchovou, a více, než jen myšlenkami na zrůdný institut poručenství… Podle francouzského návodu jedné z vás, tedy podle knihy Než odejdu na vždy, se vydám do podobného boje, ať nás zavede na jakákoli bojiště v příštích letech!

Nejen rodina, nejen děti, ale i „firma“, moje manufaktura a kavárna potřebují jistotu návaznosti… jistotu pokračování, téměř „jako by se nechumelilo“. Však to bude jistota ekonomická i domova pro moje děti, pro jejich případné roky bez nás, a samo pro toho, kdo se o ně bude starat.

Jsou to děsivé myšlenky, ano, ale co víc je realitou života, než tohle :-( Jsem přesvědčená, že se jedná o dokonalé převzetí odpovědnosti za sebe sama, za životy, kterým jsem život dala!

I proto jsem u zmiňovaného notáře založila eseróčko „Blanka Milfaitová a dcery, s.r.o.“, a právě dnes jsem to s milými okolo nás oslavila. Příznačně: meruňkovým džusíkem! Další kroky nás čekají.

Mimochodem I., hledám schopného právníka, který se mnou do toho boje se systémem, do boje o právo našich dětí na šťastnou budoucnost půjde!

Mimochodem II., aby si slečny Milfaitky nemyslely, že je to procházka růžovým sadem, to marmeládování, tak tříletou namísto čučení na telku zapojujeme pěkně do roboty! We support child labour!

Mimochodem III., už se těším, až někomu prodám první procento podílu v Milfaitovic klanové manufaktuře :-)


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit