Free Library La Marmolada | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Free Library La Marmolada

Zveřejněno 16.6.2018

První dolomitská free library je na světě! Otevřeno! Dokázali jsme to a jsem nadšená, nabízíme několik set knih v několika jazycích, které… (už) nejsou naším majetkem. Ale jo, dostali jsme je od přátel, hromadu jich nakoupili, ale už od první chvíle si je nepřivlastňujeme. Sdílíme je s těmi, kteří si je zamilují. Nabízíme je čtenářům z celého světa, kteří k nám pod nevyšší horu Dolomit dorazí.

Není třeba se nikoho ptát. Naše knihovna vašich knížek je otevřená 365 dní v roce a 24 hodin denně, stačí vejít. A číst. A pak si knihu, bez které nemůžeš opravdu být, odnést bez ptaní domů. Nestyď se! Ty knihy jsou naše stejně tak, jako tvoje! 

Žánr pestrý, od encyklopedií přes detektivky a atlasy po sci-fi a literaturu faktu či naučnou. Najdeš tu knihy našich babiček i starší, moderní texty třebas o počítačích, ale také tu je tlustá bichle o historii a přítomnosti sexu… Prostě, každý si vybere! 

Tak nezapomeň, pod Královnou Dolomit v nadmořské výšce 1 500 metrů je… jistě i Tvoje kniha :-) 

Z fotky vás zdraví Stefi, Mia, Eli a Erica  :-)


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(21.6.2018 18:30:24)
Hezký den, zrovna vařím jahodovou marmeládu, tak jsem si uvědomila, že už jsem u "Vás" dlouho nebyla. A jedna novinka za druhou. Dočetla jsem Vaši třetí knihu a jsem nadšená, jako z těch dvou předešlých. Moc Vás obdivuji za vše, co děláte. Gratuluji k miminku, co je v bříšku a přeji hodně zdraví pro všechny. Také máme tři děti a to už je fakt parta. Zdravím z Moravského krasu. Slávka
(21.6.2018 20:21:25)
Milá Slávko, děkuju za psaní a podporu! Jsem ráda, že se knihy líbí a budu doufat, že i příští :-) Ať se moc daří v marmeládách i jen tak a přeju krásný konec jara!
(17.6.2018 16:08:55)
Gratuluji! :-) a navíc jsou to krásné prostory :-) až příště přijedu, budu si jenom číst a číst a číst... :-))
(17.6.2018 16:28:39)
:-) děkujeme za podporu i pomoc!!!