Genderman, no ty vole :-) | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Genderman, no ty vole :-)

Zveřejněno 3.12.2019

Jako jo, svět je plnej aktivistickejch úchyláků, bizár donedávna nepředstavitelný se stává minimálně nutností, celý ten kolotoč děsu a běsu podporují média a společnost... v degresi do pekla doprovází zas a znovu levičáci. Chtěla jsem psát o tom, jak jsem s holčičkama včera zdobila stromek vánoční pro zámecký foyer, ale pak mi zatrnulo! Někdo mi poslal odkaz. Nastává doba strachu. Infekce se šíří vzduchem. 

Však už dnes, pokud aktivisté neomarxismu odhalí kdesi za rohem osamělého – zásadně osamělého, na dva už si žádný anarchista netroufne, bílého masožravce, co se tak trochu bojí neznámého a na ulici se otáčí za sličnou slečnou, popraví ho. Nejen obrazně. Opět o tom píšu. Ale bude to krátký, protože se nějak nemohu udržet v klidu… Už nás donutili mlčet. Teď nás donutí stydět se, protože neomarxismus prostě neakceptujeme a pak? K čemu nás donutí pak? Emigrace? Celá unie je jimi prolezlá, však ji i vládnou!  

Včera a totálním omylem jsem si přečetla - a pár facek bych si za to teď dala - o soutěži oslavující do nebe volající stupiditu jménem genderman roku, a pak jsme se doma u prosecca chechtali až do noci. Muž chtěl volat kamarádům, zda jsou v pořádku a nejeví známky té nemoci, a pak šel zkontrolovat perimetr a triangulátory senzorů pohybu. Strachem tak trochu. Co kdyby neživá horda zaútočila.

Jsou schopni všeho, však nechali vygumovat švédskému lvovi ve státním znaku pindíka, bo to uráželo ženy v armádě, podporují „játaké“ inkvizici, řeší hajzlíky pro třetí a další pohlaví (podle feministy a  "odborníka" Jirky Procházků jich je prý 4O variant), chtějí také, aby dítě samo rozhodlo, zda je holčička, kluk nebo cosi, a… teď zase slaví, neb z vložek zmizelo, že jsou pro ženy - protože prý menstruace „postihuje nejen ženy“.  

No ty vole! Konečně někdo našel odvahu to napsat :-) Co? No, že nejeden chlap menstruuje mozkem, jinak by se jako XXXX nechoval!  

A já pak nemohla usnout. Měla jsem to před očima. Horší, než ty chodící mrtvoly, horší než kontrola z táborské szpi, horší než se mohlo na první dobrou zdát! Feministi. Gendermani. Ty brďo, to bych chtěla mít doma. Na chvilku :-) Jako fakt. Takovej vostrej týpek to vyhrál, teď aby jeden fakt emigroval, když se za práva nás utlačovaných, znevýhodněných cílů odporné sexuální touhy heterosexuálů bijou takovýhle mamlasové anarchistický nepovedený! 

A teď vážně! Tahle parodie, tohle cosi, kdyby přišlo kázat k prahu mého domu, tak vrátím holčičkám do rukou jejich praky, nedávno zabavené, a rozkazem jim dám bránit ženy před ponižováním feminismem, zesměšňováním pochybnými aktivisty a před falešnou rovností s podobnými exempláři! 

Učím moje dcery i syna výjimečnosti, pokoře i tvrdé práci, učím je cílevědomosti, sebedůvěře a respektu, učím je pravdě o odlišnostech, na kterých stojí krásy světa! Ale není mezi nimi jiné rovnosti, než v míře lásky, kterou všem třem dáváme... a ve startovní čáře! 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(5.12.2019 22:47:50)

Pokracuji,nejak mi to uteklo,.......jsem holka a nosim sukni,jsem kluk a mam rad holky.A ja to samozrejme davam k lepsimu vsude,kde mohu, jen tak to muzeme trochu ubrzdit.Ale jak v budoucnu, tezko rict.....ty hajzlove si na tom masti kapsu a degeneruji lidstvo.Humus......  hezky den

(5.12.2019 22:42:13)

Myslela jsem si,ze tahle hruza je jen tady,ale jak vidim,je to jiz vsude.Nase vnoucata take rostou v duchu...jaem

(3.12.2019 16:56:00)

Nemaj šanci, blbečkové! Nás nedostanou Meruňko  !! A proto bysme měli na příštím velkosetkaní uspořádat třeba volbu miss... i s promenadou v plavkách - to už taky zrušili dženderisti :-(  Naopak můžeme vynechat disciplínu rozhovor...nějaký chytrý kecy o záchraně Zeměkoule jsou fakt trapný :-):-) :-) 

Ať zijou holky a kluci!

(3.12.2019 17:06:38)

Bože... to je rouhání! 

Co na to Greta?!

(3.12.2019 17:09:46)

Na tu seru!! :-)

(3.12.2019 17:22:24)

Náááhodou je to perfektně provedený marketingový projekt, slušná mašina na prachy a pošuk, to nemůžeš upřít. Zbytek raději neřeším, bo by někomu mohlo dojít, že stopím v jednom doma 40 metráků uhlí měsíčně a v druhém tisíc litrů nafty a právě kupujeme dokonale konzumující další V6  :-) Zasejc ale třídím, máme v zámecké kuchyni barevné kontejnery a holky ví, kam plast a kam papír..., ehm, no, pak přijde pan P. a odnese to do POPELNICE :-( Hrůza mne jímá! Co na to Greta? 

(3.12.2019 18:48:56)

:-):-) třídím stejně jako P. 

A Greta ať jde do prdele !

(3.12.2019 18:52:25)

V8 je lepší! Měli byste to ještě zvážit :-) 

(3.12.2019 19:29:31)

hele, P. je strašnej s tím tříděním, úplně mi rozhodil výchovu indiánek :-) No a V8? Máš pravdu, ale bohužel, takovej motor v dodávce tady nenajdu, jinak... :-)