Je to prosté: sušenky od B.M. | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Je to prosté: sušenky od B.M.

Zveřejněno 26.8.2017

Nedá se nic dělat, nafukujeme manufakturu k prasknutí, přidáváme produkty… už nějakou dobu jsou na trhu i naše sušenky. Jak na Šumavě, kde máme první vlaštovky od loňského roku, tak především v Dolomitech lze nyní zakoupit několik druhů sušenek v balení po sto gramech.

Ano, jsou jiné. Nic anonymního s chutí prázdnou, či pachutí po levných surovinách. Nečekejte pokusy o zdravý výtvor bez cukru, másla či... Ne! Jako jsou naše marmelády pokladnicí pravých chutí a vůní, tak jsme se pustili i do sušenek!  25. srpna jsme je dovezli osobně i na Šumavu do Slunečné kavárny: vanilkové s pistáciovým oříškem, sušenky z lískového těsta s lískovým oříškem, také minisušenky z těsta z pistácií z Bronte pod Etnou, z evropského pistáciového království, či dokonalé miniaturky lineckého koláče s naší rybízovkou! Ahoj!


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(6.9.2017 15:27:59)

Sušenky jsem dostal darem od Barušky, a pecka.

Nic jiného jsem ani nečekal

(6.9.2017 16:56:01)

;-)  děkuju!

 

(27.8.2017 16:33:29)

Blani,já naivní velká holka sem si myslela,že nějaká ta suša by mohla na mne počkat,bo za týden jsem na týden na Šumavě, no snad Baruška něco najde za náhradu, je to holka šikovná a nějaká dobrota se najde. Německá telka ať dopadne super, hoď se holka trochu do gala a pak nám pošlete prosím report. Už teď se těším až přistane na webu.Ať se daří všem pod Horou!

(27.8.2017 18:12:36)

Děkuju Helenko :-) Dám vedět! Jinak, možná, že když napíšete Barušce mailem, že nějakou sůšu strčí pod pult... stojí za hřích :-)

 

(27.8.2017 10:14:06)

Mňamky k nakousnutí! :-) Blani, jak bylo na skok na Šumavě? Myslím si, že Baruška byla přešťastná, malé indiánky rovněž a návštěvníci Slunečné kavárny příjemně překvapeni Tvojí přítomností :-) Tak a teď už zase zpátky pod Horu posílám moc pozdravů Vám všem :-)

(27.8.2017 11:42:02)

Všechny marmelády, co jsem přivezla, zmizely za prvních několik hodin :-( :-) Byl to masakr! Sušenky už jen pár... Sem si myslela, že to trochu vydrží! My se zdrželi jen pár hodin, měla jsem tam vzácnou návštěvu a chtěla děckám, co pro nás nahoře pracují, osobně poděkovat. Dnes už v plném proudu tady, za chvilku dorazí jedna německá televoze a zítra máme natáčecí den... si užívám trochu klidu ještě - mytím hajzlíků :-) Pozdravy na sever!!!

(27.8.2017 11:57:11)

Ty hajzlíky se ale musí blejskat! :-)) můžete tam v prosinci i ubytovávat :-)) :-)) Blani, zítra se nezapomeň do televize pěkně usmívat a pak šup nějaká infoška tady na web :-)

(27.8.2017 15:25:07)

No to je pravda, když jsou velké bouřky, někteří slabší stanaři tam strachy spí :-) Jasně, pokud to nebude velká ostuda, nějak tu o tom poreferuju :-)