Krvelačné bestie | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Krvelačné bestie

Zveřejněno 4.5.2020

Číhají. Přiblížíš se na metr… reagují, připravují se. Chvějí se touhou škodit, ubližovat, nakazit. Z „odpočívadel“ se přemísťují na „odskočiště“, místa, ze kterých jim to půjde nejlépe. Zamířit a skočit. Dnes jsem kus dne věnovala jejich studiu, pohybu, reagování na moje tělo… a bylo mi z toho na zvracení. 

Hnusí se mi. Přiznávám, že se mi opravdu hnusí. Nic odpornějšího neznám! 

První jsem měla před měsícem, a poslední týdny už jich bylo nepočítaně. Každý den ho najdu buď pochodovat po kůži, po oblečení nebo už zakousnuté. Některá jsou klasická, odporná klasická s tou jejich fuj stavbou těla a… jiná zase malinká, skoro je necítíš, nevidíš, ale zdání klame. I to jsou svině! 

Ne, fakt nemohu, stačí se přiblížit k trávě jen o něco vyšší a už je počítáš jedno za druhým. Pomóóóc, zlatý zmije černý dolomitský i vlci dohromady, zlatý blesky, laviny a průtrže mračen, tohle je pro nás pohroma. Nezažila jsem to nikdy a nikde. To je invaze! 

Nevíte si někdo rady? Máme hromadu repelentů přímo na ně, víc typů, víme, jak se oblékat, ale v plném slunci a 25 na nulou nemohu trápit děti venku v gumákách a teplákách! Ne každý den! Zámecký park je nádhera, tam sekáme anglii, ale šparglovna, lesopark a zadní louky :-( Nějaký postřik? Pořádný JED! Nebo snad plamenomet? Napalm? 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(6.5.2020 12:09:44)

Asi máte dobrou krev, ale teď má být několik dnů docela chladno, tak potvory zalezou, snad

(6.5.2020 15:26:12)

Jenže u nás je co ráno na nule nebo i pod a ty svině ne a ne pochcipat! Jsou nesmrtelný!