Marmolada Super Downhill | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Marmolada Super Downhill

Zveřejněno 26.3.2018

Běhat s melounem mi jde líp, jak bez břucha. Ačkoli si můj muž dělá legraci, že poběžím 3 v jednom, prý to tuší i vidí :-), budu ale platit jen jedno startovný, a to je prostě výhoda. No neber to!  Nechceš se přidat? V létě jsem si v rámci  horského běhu Marmolada Super Vertical na nejvyšší horu Dolomit vyběhla, teď to bude opačným směrem! 

Osmého dubna odpoledne se startuje z nejvyššího bodu dojezdu lanovky: Punta Rocca a po dvanácti kilometrech sněhem (!!!) je cíl u nás v Malga Ciapela. Výzva? Úchylný? Jasně, ale dobře úchylný, správným směrem :-)  Pokud Tě to vezme, dojeď, na noc po běhu nabízíme pro závodníky ubytování ZDARMA v krásném apartmánu přímo na trati downhillu! 

A nezapomeň, dolů se běží plně zasněženou sjezdovkou s výstrojí, můžeš si vybrat kategorii "sněžnice", nebo "běžecké mačky", do těch jdu já! 

Tak neváhej a ozvi se!  


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(27.3.2018 15:51:40)
A co DREI ZINNEN ALPINE RUN v září alespoň fandit? ;-)
(28.3.2018 10:01:41)
Fandit 100%, něco vymyslíme neboj :-)
(26.3.2018 17:36:51)
Hmmm... tři v jednom...hmmm...to ale bude Pecek pod Horou! Ještě chybí ten vlkouš :-) aby to všecičko vohlídal a vyvážil tu dívčí bilanci :-) no nééé? PS: při vší úctě si běh na mačkách ale vůbec nedokážu představit :-)) kutálet dolů se nedá ???
(26.3.2018 18:57:12)
kutálení se dolů svahem je nadstavba k prostému běhu v mačkách :-) a věř, že na ni dojde, jak znám sebe a sklon tratě :-) Pozdravy domů a do Afriky, a kolik nás opravdu je / bude, bude brzo jasný :-)