Na černých životech záleží - někdy? | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Na černých životech záleží - někdy?

Zveřejněno 20.6.2020

K hrůzám vlády lůzy jsem psala nedávno, a nebudu se k tomu osobně vracet. Ale když člověk žije v domě a domem, kde nedávno vychovával své děti hrabě Carl Albrecht Waldstein - Wartenberg, současný představitel slavného rodu Valdštejnů, nepřekvapí ho, že... A tak i vám předkládám „modrý úhel pohledu“ v původním znění bez úprav:

Smrt George Floyda pod koleny policisty v tuto chvíli docela oprávněně probouzí lidi po celém světě. I ve Vídni 50.000 demonstrovalo proti rasismu, mnozí měli na sobě označení jménem George Floyd. Ale nikdo neměl na sobě ceduli jménem David Dorn. 

I při protestech "Black Lives Matter" a krajně levicové Antify v USA je všude vidět jméno George Floyd, ale nikde jméno David Dorn. Proč ne? Sedmdesáti sedmi letý Afroameričan David Dorn střílel na Martin Luther King Drive v St. Louis v noci z 1. na 2 června, ale nevypadá tak důležitý jako George Floyd. Neměl pět záznamů v trestním rejstříku, nebyl odsouzený za ozbrojenou loupež a další přestupky jako Floyd, ale byl policista v důchodu. 

A nezastřelili ho policisté, ale demonstranti demonstrace "Černých životů" v St. Louis, protože chtěl pomoct majiteli obchodu proti rabování. Očividně se jeden z nich nepočítá. 

Stejně jako více než stovka Afroameričanů, kteří byli letos zastřeleni v Chicagu. Od afroamerických zločinců, ne policajtů. Jejich jména se také nenesou na žádné demonstraci. Takže upřímnější slogan těchto demonstrací by byl: "Na některých černých životech záleží ". 

A proč není slogan nazvaný "Záleží na všech životech"?  Kdyby běloši jezdili po USA s nálepkami "Záleží na bílých životech", hovořilo by se o rasismu. Bohužel existuje i černý rasismus proti bílým a slogan "Black live Matter" také naznačuje, že mrtví jiné barvy pleti nejsou hodni pamětní demonstrace s pamětním rabováním. 

Stejně jako mrtví Afroameričané zavražděni těmi špatnými. Zůstává tedy pouze živý příklad „parity morálky“ kázaný Karlem Marxem, podle kterého se morální zásady berou pouze tehdy, pokud politicky prospějí vlastní straně. My nemarxisté ale máme pro takovou faleš a prolhanost zabalenou do morálního kázání jiné slovo: pokrytectví.

Osobní prohlášení CAW. 

.......................................

Co k tomu dodat? Nic. Snad jen… demonstranti páchají škody ve stovkách milionů dolarů, ničí soukromé majetky i černých spoluobčanů, napadají ty, co se brání, ty, co pomáhají poškozeným…! Kolik lidí těžce zranili, kolik zabili?! Statistika je neúprosná a neschová se pod plášť ze srdceryvných prohlášení pomatených vipek, za zčernalá úvodní fota profilů sociálních sítí, či za „odvážný“ nápis na pražském divadle. A za vzorek absolutního vrcholu pokrytectví můžeme považovat gestem zakoupené akcie Disney, které herečka Streisandová věnovala dítěti zabitého násilníka. Proč jemu? Proč ne jiným!? Právě zmiňované protesty mají přeci mnoho absolutně nevinných obětí a jejich dětí! Ach ano, pro média, vipky a aktivisty se jedná o obětí neviditelné, mediálně nevyužitelné, případně majících špatnou barvu pleti! Pořád jsme u toho pokrytectví. 

Mimochodem, jen za posledních několik desítek hodin, bylo ve Spojených státech zastřeleno ŠEST strážců zákona. Kde jsou články o příslušníkovi Florida Fish and Wildlife Conservation Jullianu Keenovi, zástupci šerifa Simpson County Jamesi Blairovi, seržantu Damonu Gutzwillerovi z úřadu šerifa Santa Cruz County, poručíku Stephenovi Williamsovi z policejního sboru města Moody, policistovi Nathanu Jamesi Lydayovi z policejního sboru města Ogden a příslušníkovi Grand Forks Police Department Cody Holtovi? 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(21.6.2020 03:50:09)

Dekuji Blanko,je to skutecne takto... how far  they will go. Drzime palce nasemu presidentovi.....moc ho potrebujeme Dalsi 4 roky.At se vam dari

(21.6.2020 08:29:17)

Nevěřím ve změnu k lepšímu... dnešní společnost v US je natolik nemocná, že žádná naděje "nehrozí"...