Naše restaurace v Dolomitech :-) | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Naše restaurace v Dolomitech :-)

Zveřejněno 29.9.2018

Bylo to na Šumavě, kdysi, rozhodli jsme se otevřít restauraci. Stalo se tak na den, jeden pouhý den, test ohněm, a změnilo nám to život. Z kavárny jsme udělali na jeden den restauraci, načerno, jasně, ale boží… :-) od toho dne ji chceme na furt! Uběhly tři roky od té chvilky, na Šumavě už nejsme, bohužel i bohudík, a právě včera jsme náš další sen zhmotnili. Po dlouhých diskusích a sezeních s architekty, po návštěvách desítek a desítek minirestaurací po celém světě, od těch mišelínských po ty prostě prosté, dostává náš projekt rozměry, které lze… namalovat. A pak malůvky ve výkresy a stavební plány přetavit, a začít. 

Mám super architekty, kterým věřím, a naše rodina je tým, který když se rozhodne, není, co by ho zastavilo :-)

Včera dopoledne hodiny nad plány a pak pan P. říká, co si tak zajet ke Chrisovi do Dobbiaca. Cože, vykulím oči, no to je super nápad, jsme nejen kámoši, ale především ho strašně obdivuju a respektuju pro jeho dokonalou práci v kuchyni i na place, za kterou si už několikrát mišelína vysloužil. 

Tak za rok! 
Report z loňské návštěvy u Chrise je tady!
Pár fotek ze včéra je zase tady!

 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(1.10.2018 10:40:08)
Zdravim do Alp pod Horu, at se plni dalši sny! Gratuluju! :-)))
(1.10.2018 11:18:48)
Budeme na tom dřít a nedáme se :-) Je tu kruté úředničení... ale nás to nezničí.
(1.10.2018 03:55:31)
Gratuluji a urcite spravne rozhodnuti,kdyz tak se vsim vsudy.Preji hezky podzim a Listopad uz je za dvermi. ...tesime se
(1.10.2018 08:52:22)
Děkujuuuuu!!!