Nebát se přát si - tip na knihu pro ženy! | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Nebát se přát si - tip na knihu pro ženy!

Zveřejněno 9.12.2017

Pekný deň Blanka. Príbehy o hľadaní šťastia v živote ma fakt dostali!!! Veľké emócie, silný duch a život v tej najčistejšej podobe. Zhltla som knihu na posedenie a budúci týždeň pôjdem kúpiť knihy ešte dve - pre svoje dcéry pod stromček. Cítim, že práve TÚTO majú mať tak nejak "po ruke". Gratulujem a veľmi sa teším z vydareného dielka, chytilo ma za srdce po každej stránke - estetickej, výpovednej, materinskej, citovej, ženskej.  PS: 1/ začínam sa tešiť na 4. titul 2/ a ozaj - súhlasím s panom P. - asi ste fakt z inej planéty - odkiaľ by ste inak čerpala toľko neutíchajúcej energie ? Je úžasné Blanka, že viete pomenovať a dať na papier to, čo stovky, tisícky ľudí cítia, možno aj žijú, ale nevedia nájsť slová, ktorými by to povedali. Tak len naplno žite, tvorte, píšte a knihy vydávajte - mnohí s netrpezlivosťou na to čakajú.
Ingrid N.
 
Tak dočteno během ani ne 24 hodin. Se slzami poznání, bolesti, hluboké moudrosti, ale i každodenní radosti a neobyčejně obyčejného lidského štěstí. Někdy k zamyšlení, někdy inspirativní, někdy úsměvné, ale vždy upřímné a čisté - člověk pro člověka. Díky Blani! Slova jsou zbytečná.
Yvona k.
 
Ano, dnes jsem se dočkala - Pankrác  Knihkupectví Dobrovského a je moje, nevěříte? Foto přikládám. Pospíchám do metra a domů, je to jen pár stanic, nevydržím ji pohladit, přivonět, nasadím brýle, otevřu a čtu…  Blani, těším se na autogramiádu, jsem ráda, že jsem Vás stihla ještě ve svém životě potkat, mohu Vás ujistit, že přátelství s vámi byť na dálku, mi hodně dalo. Děkuji za to, že jste Vy, pan P., indiánky, možná i indiáni, s úctou, s pokorou, s láskou (mateřskou). „Vaši třetí "jsem dočetla včera, tentokráte jsem nehltala, každý příběh, slovo od slova, větu po větě, jsem si vychutnávala, čtení dech beroucí, nádherné, Blani měla jsem husí kůži všude, střídavě smích i slzy, nostalgie, určitě přečtu ještě několikrát, některé z příběhů mne vrátily do mého dětství, ano takoví jsme byli, tak jsme žili, spokojeně, kde jsme "nepřekáželi". Vím, že zrovna toto je pro vás citlivé téma. Jak říká moje kolegyně, každý za sebou táhneme životem nějaký ten železný kříž.
Helena Č.
 
Že Vaše knížky takhle hltáme, se děsit nemusíte. Jsou napsané tak dobře, že je těžké se odtrhnout.
Markéta G.
 
....................
Dnes jsme vám přinesli pár čtenářských postřehů k poslední knize Blanky M. A také doporučení pro ostatní čtenáře: první tip pro knihu pro ženy knihkupectví Kosmas (s nabídkou více jak 50 tisíc titulů od 700 nakladatelů): Nebát se přát si!  
 

Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(13.12.2017 07:09:15)
Až dnes jsem se "našla" moji odezvu tady, je opravdu upřimná, i já věřím,že "třetí "nezůstane bez věnování, určitě něco vymyslím. No, Blani, což takhle dát (ne špenát), ale části,které se tzv. nehodily. To by byl Ježuch (ne potvora chlupatá) ,snad.... Včera jsem "třetí" koupila pro ty své "adoptivní vnučky" však Vy víte. Krásný předvánoční čas s láskou přeje H.
(13.12.2017 07:57:15)
:-) děkuju a zatím pozdravy! Ty "zapomenuté" části určo svoje místo tady najdou :-)
(9.12.2017 23:27:30)
Jsem ráda, že jsem ji odvezla do bezpečí k tchýni a dostanu ji až 25.12. pod stromeček. Protože pak mám týden dovolenou, nebudu muset na čtení spěchat a hezky vánočně si to užiju! Už se taaaaaak těším! Jen je to jediná, kterou budu mít bez věnování! S tím se musí něco udělat, to se musí promyslet ...
(10.12.2017 07:14:59)
však se to promyslí a zařídí... co třebas Brno v lednu... mám tam jednu akcičku :-)