Není to oběd obvyklý... | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Není to oběd obvyklý...

Zveřejněno 5.5.2020

…na stole jsou šeříky. Tulipány uprostřed, luční kvítí jakbysmet. Všude voní jarní tráva, od sousedů bučí kráva. V kastrólu mám pro mého kluka, pořádnýho valibuka. Ptáček je to španělský, on však myslí na ženský. Obědváme na nádvoří, i u jídla se mi mlsně dvoří. Ruka jeho pod mou blůzkou..., pošeptá mi, máš - Konec, právě jsem dosáhla limitu rýmovacích schopností :-) 

Ale, našla jsem mu báseň.  Plnohodnotnou. Jako dárek. Ta ho jistě potěší nejvíce :-) a svezou se i jeho kumpáni, Radek, Michal, Petr... 

Nepublikovatelnou, dle mého názoru. Ale... Vrchlický a Saudek, to přeci nemůže být špatný, hm?  MUDr. PhDr. Pavel Čepický, Csc. z Ústavu pro péči o matku a dítě, ji uvádí takto: Text, který čtenář dostává do ruky, nejsou obyčejné erotické verše. Je to legenda české literatury, kterou už naši prarodiče četli ve škole pod lavicí a naše děti se patrně nebudou chovat jinak.

Kdo má odvahu, na staročeskou klasiku je zván!

Prudérní panny, feministky a pana faráře prosím, pokračujte na jiný článek zde, nebo dokonce na úplně jiný web. 

A mrkněte do fotogalerie, Baruška připravila perfektní mechový dort, kytičkama zdobený Ronjou a Aničkou! 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(6.5.2020 10:16:52)

Meruňko!! Tvoje básnička je hezká... Vrchlického básnička je,ale kurevskydobrá!! Pro dnešek mám padla v práci,protože toho mám plnou...hlavu :-))) Díky!

(6.5.2020 11:22:08)

ha chááááá :-)