Není všechno zlato, co se třpytí :-( | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Není všechno zlato, co se třpytí :-(

Zveřejněno 4.2.2015

V roce 2013 dostala na WMA dvojitou zlatou medaili - citronová čistá. V roce 2014 jsem do ní přidala luxusní šampus a ona, potvora milovaná, dostala další zlatou medaili… na tom Mistrovství světa. Včera jsem do té citronové se šampusem, a že to byly super citrony z vedlejšího sadu a… bože, nádherný šampus od mého dvorního dodavatele z malé vesničky u Remeše, přidala zlato. Čisté zlato! Šupinky čistého zlata.

Není to poprvé, co jsem přidávala zlato do marmelády, tenkrát to byla pomerančová a pokud si vzpomínám, prodávala se malinká za necelých pět stovek, hu! Tedy, prodala se. Bleskem.  Ta letošní měla být… ano měla, napsala jsem to správně, velmi výjimečnou. Už samotná příprava je naprosto odlišná od standardní marmelády. Ale, co vám budu povídat. Měla být výjimečnou :-(

Co se stalo?

Jednou, loni, jsem si zadováděla na mašině a vzalo mě to u srdce. Kdo četl P.O.V. ví, že ukazatel rychlosti v autě fakt není místem, kam bych nějak upřeně hleděla :-) A na mašině… to je prostě ještě dokonalejší. Ale tahle kráska byla… skorem veterán, no řekněte:

Tak jsem si pořídila něco… novějšího:

Je to dělo, prostě drak, nádhera, šílený, když šlapu, dá motor i 40 v hodině, když nešlapu, dá jen 30. Do kopce musím jet ale sama. Toho mého… by to nevyvezlo :-( Ale po rovině jsem drandila, vítr ve vlasech, no co vám budu povídat. Parádička :-) Než mi to ustřelilo na drnu za karavanem, já buchla do stolku, na kterém byl vařič s hrncem a… jo. Koza pitomá. Je to tak, to nevokecám. Prostě se jen tak, pomaloučku, a za dohledu asi šesti lidí, převrátil a ten luxus luxusu se vylil na… úrodnou černozem na úpatí Etny!

Tak.

Pak mě sebrali mašinu, hrnec i E-lišku, dali do ruky koště… a poslali na střechu karavanu zametat:

 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit