Nepojedeš, a basta! | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Nepojedeš, a basta!

Zveřejněno 25.8.2015

Přijela jsem natěšená, jak jen může být baba utahaná v zápřahu manufaktury a před čtyřicítkou, když několik nocí po sobě jde spát ve 4 a vstává po sedmé, je na konci čtvrtého měsíce a netrénovala… od jarních posledních závodů v Beskydech :-) Proč chodím spát po čtvrté? Moře práce… Proč jsem netrénovala? Moře práce furt! A proč jsem těhotná? Hm…, pár minut v květnu práce nebyla :-)

Na Krušlovském poháru jsem byla rozhodnutá loňské vítězství „obhájit“, tedy, spíše nedostat na frak tak moc. Ale nestalo se, ředitel závodu, jak mě viděl, nahodil úsměv od ucha k uchu a vejsknul na mě… nepojedeš, rozhodně tě na trať nepustím, a basta!

Mno, možná měl více rozumu, než já, ale přizvávám, mrzelo mě to! Sportovní výstroj i „výzbroj“ tedy zahálela ve Volvu na parkovišti a já vyrazila na prohlídku nedalekého Krušlovského včelína. Panečku, to je parádní místečko! Doporučuju 100%!

Nakonec závodního dne jsem se zhostila i role sponzora a pyšného partnera super závodu, předala ceny vítězům (a všem ještě jednou za výkon gratuluji) a frčela, hádejte kam… Za mořem práce. Jen doufám, že za měsíc na Královském maratonu města Písku budou „ohleduplnější“, a nechají mě běžet! Koneckonců, mělo by to vyjít, však běžím vložený privátní závod „kdo s koho“ se samotnou paní šéfovou té vytrvalecké divočiny :-)


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit