Pozvánka: „Společně s chutí“ na Primě | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Pozvánka: „Společně s chutí“ na Primě

Zveřejněno 16.3.2020

Agentura McCann Erickson s partnery realizuje pro jednu z nejhodnotnějších značek na světě príma pořad o vaření. V úderných formátech (Key visual, TV & Online, Digital & Social…) se tak potkáte se slovenskou herečkou, komičkou a moderátorkou Lujzou a českým kuchařem Markem, co vařil u několika michelinských kuchařů… 

…ale taky pro Donalda Sutherlanda, menu chystal pro Carrie-Anne Moss známou jako Trinity z Matrixu... a baštu od něj si užívala i hvězdu první velikosti, Arnold Schwarzenegger. 

Přesto potřebovali posilu a tak si na pomoc pozvali… hosta! 

Takhle to dopadne, když dám muži volnou ruku :-) 

Natáčeli jsme před pár týdny v Bratislavě, od sedmé ráno do téměř stmívání! Perfektní scénář, kdy jsem se dověděla předem jen tolik, že budu… přicmrndávat, možná maximálně něco povím, něco jako „ano“, nebo „ach, to je dobré“. Asi věděli, že kdyby chtěli smluvně více, nedorazila bych :-)

No a bylo to úplně jinak, snad jsem nekoktala, alespoň nikdo nic neříkal, zázemí jako při produkci 007 a moji parťáci, jedním slovem machři. 

Třicet lidí v produkci a točilo se pro Markízu a Primu a pro další formáty, viz výše. Více asi prozradit nesmím, ale pár fotek pustit mohu. Mimochodem, bylo to hoooodně i o těch marmoškách :-) 

A koho by to fakt zajímalo, pak premiéra bude 23. března na Primě před devatenáctou
…………………..

Na co si vzpomínám? 
Ve štábu si z Cov-19 ještě dělali legraci, k obědu jsme měli sushi a další lahůdky, můj muž koketoval s recepční super hotelu, který nám produkce zajistila, a učil ji správné výslovnosti slůvka „stromokocúr“, až jsem ho musela nakopnout, jinak všichni ostatní byli neuvěřitelně vstřícní a ochotní (ehm i recepční chtěla být ochotnější), budova, kde jsme točili, vypadala jako z apokalyptického snímku a uvnitř nepřeberné množství méně či více "pokrokových" hesel doby, i doby minulé, po natáčení se jeden asistent chystal, že mi zabaví košulu, že prý je nejspíše z jejich garderóby (toho zasejc chtěl nakopnout pan P.), no a ta kachní prsa od Marka, to byla prostě lahůdka - ano, recepty budou online :-)


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(17.3.2020 07:58:09)

Tak to je super, moc se těším!

(17.3.2020 12:45:41)

A já vlastně také :-))))))

Pěkný den!