Předposlední letní Akademie a sklizeň na 100% | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Předposlední letní Akademie a sklizeň na 100%

Zveřejněno 10.8.2020

Ptáte se, co se děje na Marmeládovém zámku? Právě skončil další víkend Marmeládové akademie :-) V komnatách jsme měli plno, v kuchyni to vonělo o 106 a nálada byla dokonalá! Studentky i z velké dálky, tuze dobrá menáž od Barušky, velká pomoc od Evičky a poklidné večerní posezení na nádvoří… se sklenkou příjemného benátského Pinot Grigio! 

Ten víkend si Eli vyběhla tři zlaté medaile na třech různých závodech a Mia s Maxem sklidili pořádnou ošatku zámeckých okurek. Díky dešti a sluníčku naše šparglovna rodí denně opravdové poklady. Konečně. Na Srní na zahrádce skorem nic nerostlo, v Pohoří na Šumavě také nic, a v Dolomitech součtem nic! Dnes mohu na stará kolena konečně sklízet! Dokonalý víkend!  

Těším se na kurz poslední za pár dnů, a za 2x pár týdnů začínáme s částí podzimní :-) Už máš svůj termín rezervovaný? Však nikde jinde na světě Tě nenaučí certifikovanému mistrovskému umění, však nikde jinde na světě nebudeš mít po ruce dvě zlaté producentky a 1 500 metrů čtverečných renesančně rokokové učebny :-) Tak neváhej! 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit