Přijeď si pro marmeládu na zámek | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Přijeď si pro marmeládu na zámek

Zveřejněno 6.1.2020

Kde jsou ty doby, kdy jsme billboardy lákali na Šumavu :-) Dnes Ti stačí dorazit o kus blíže, na Zalužany! Konečně otevíráme, sice stále provizorně, ale… už dnes a kterýkoli den vlastně, se můžeš zastavit na Zalužanském zámku pro NEJ marmelády planety a další lahůdky! 

Nabídka je fakt bohatá, právě teď dvacet rozličných druhů, prostě si tu stopro najde každý to svoje. Navíc… horské pálenky, limoncello, hrubozrnné hořčice, víno, šampaňské, nejkvalitnější sůl, vanilka, exotické pepře a další koření, dolomitské medy, krásné čaje… od února také sýry, másla a špeky, salámky z pod nejvyšší hory Dolomit, exkluzivní svíčky a také Blanky knihy! 

A jak máme otevřeno? 

Prostě přijeď, zámecká brána je sice zavřená, ale stačí v místě zavolat na náš telefon (je napsaný i u vstupu) a abraka dabra, zámecká brána se pomalu otevře, Ty vyjedeš na nádvoří! 

Jediný marmeládový CONCEPT STORE na světě, kde se gotická minulost snoubí s nejlepší současností!

V klidu zaparkuj, prohlédni si expozici, ochutnej jakoukoli marmeládu, na kterou ukážeš, dej si kávu nebo sklenku vína, od jara do podzimu i v zámeckém parku nebo v rosáriu, nahlédni do Blanky knížek, začti se…, k dispozici jsou Ti i toalety a pohodlná křesla! 

Na vše dohlíží obří (vycpaný) los, ulovený v zámeckém parku loni na podzim, Babišova EET práskárna a Baruška nebo Blanka.   

Budeme se těšit! 
Platba možná i kartou! 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(6.1.2020 19:38:18)

Rozesílám ( málem jsem napsal rozesírám) do celýho širýho světa!!! 

(6.1.2020 19:40:21)

Důležitej je... finální výsledek! 
:-)