Pro moje babičky a tetičky z různých koutů světa | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Pro moje babičky a tetičky z různých koutů světa

Zveřejněno 3.6.2018

Posílám pozdravy a pusu všem, co si na nás občas vzpomenou… protože jak nás maminka odvezla do cizí země, vysoko do hory mezi vlky a laviny, trochu jsem se vám ztratila, já vím. Občas jste za mou přišli do Slunečné na Šumavu, někdy jsme se potkali na cestách světem, prostě a jasně: dnes se vám po mojí minimaličkosti jistě stýská trošku! Že jo :-) 

A protože mnohé z vás nemají FB profil, vlastně stejně jako maminka, nemohou ani sledovat náš život na profilu kempu, vybrala jsem dvě fotky z minulého týdne a posílám. Rostu jako z vody. Když mi taťka poví, že jsme nejkrásnější kousek na této planetě, nerozmýšlím se ani jednou. Odpovím jasně. Ne. Nejsem kousek. Já jsem (momentálně frčí) Ribana, drak, pan Fífa, orel, Popelka, naháčula a závodník.

Přeberte si to, ale věřte, že na pusu a pozdravy… se tak jako tak těším celá já, Mia Ronja za bouře zrozená. 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(11.7.2018 18:44:30)
Milá Elinko,neuvěřitelné, už pátým rokem dáváš všem nejbližším radost, lásku i smysl života, je krásné sledovat jak každým dnem jdeš o kus dál, po nových cestách, která ti otevírají srdce i oči, objevuješ všechny proměny života. Elinko, přeji ti do života hodně zdraví, štěstí, ať máš stále rozzářené oči, ať se ti plní sny. Máš nejúžasnější rodiče, skvělou sestřičku Mijunku a anděla strážného Barušku, a to je největší dar, který jsi mohla dostat. Krásné narozeniny !
(11.7.2018 18:53:29)
Pusu posílá oslavenec :-) Já děkuju!!! Vážíme si toho...
(19.6.2018 07:41:19)
Když ne fb, našla jsem místečko tady. Milá Blani, šťastnou cestu, jedte opatrně, s létem všude na silnicích plno bláznů a řidičských amatérů, Miunka je malej krásnej ďábel s velkým srdcem, ať je vše jak má být. Těším se na zprávu, zda přiletí pán Čáp, budoucí osobní strážce, bo paní Vrána, další dcera loupežníka. Obojí přijměte s pokorou a láskou. :-)
(19.6.2018 08:45:51)
Moc a moc děkuju, Helenko, jsem ráda za naše e-kamarádství ! Dnes mám velký den, dovím se za On nebo Ona a muže po zákroku pustí z nemocnice. Prostě bude co slavit :-) Pozdravy!!!
(6.6.2018 05:48:50)
Moc roztomila,preji hezke leto
(6.6.2018 07:33:31)
Krásné léto za velkou louži!!!
(3.6.2018 08:41:41)
Milá Ronjo, móc děkuju, děkuju, sluníčko sedmitečné, poklade na světě největší, lásko našich duší, ani nevíš ,jak moje srdce pookřálo, jste s Eli ten nej lék světa, na všechno, den je hned krásnější,moc, moc ti to sluší, nádhera, opravdová dcera loupežníka, něžná, láskyplná, ale jednou bude i statečná bojovnice. Všem doma, všechno dobré, šťastné dny zalité sluncem, Elinko a Mijunko, abyste byly nejzdravější, nejšťasnější děti s těmi nejúžasnějšími rodiči, to důležité v životě oči nevidí, kdo chce doopravdy vidět , musí se dívat srdcem. Díky za vaše přátelství. :-))
(3.6.2018 18:50:20)
Helenko, to je jako kdybych měla maminku :-) Děkuju moc za tak krásná slova a posílám moc a moc pozdravů z pod Hory od celé rodinky + 1 v pupíku:-)