První koncert roku, i Elišky | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

První koncert roku, i Elišky

Zveřejněno 1.1.2020

Ještě doznívají silvestrovské oslavy, ještě si pamatujeme novoroční předsevzetí, ještě je některým z nás trochu ouvej :-), přesto se mnozí hodili do gala a přišli! Děkujeme! Pro moji rodinu má 1. leden obzvláště velký význam. Tedy, první leden roku 2020. 

E-liška Anna v noci běžela velký závod v Curychu (o tom více zítra), a po pár hodinách hraje svůj první klavírní recitálek před obecenstvem! Mezitím deset hodin v autě :-) Bylo to šokující, v tom nejlepším slova smyslu. A co myslíte ten můj, namísto toho, aby natáčel, tak jen seděl, pusu dokořán a slzy v očích… Naše prvorozená hrála, ani znáček nervozity a, asi by hrála i dál, ale víc toho zatím neumí :-)

Velké poděkování všem návštěvníkům, kapelám a jejích hráčům, dětem i dospělým. Milý vstup do roku 2020! Zalužany kulturní! 

A co se na zámku degustovalo dnes? Studené nářezy dolomitských specialit vystřídala další italská lahůdka, Blanka připravila dokonalé lasagne a jako desert servírovala domácí čokoládový krém s jahodovou marmeládou. D.e.l.i.k.a.t.e.s.a. Nechybělo opět prosecco několika druhů, oblíbené červené z Dolomit Lagrein, vynikající káva nebo špičkové čaje Harney & Sons. Jsme přesvědčeni o tom, že dnešní koncert na Zalužanech byl právě takovým startem do nového roku, jaký jsme si včera přáli :-) 

Galerie!


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(2.1.2020 08:53:38)

Blani, jste úžasní, díky za krásná fota, slzy jak hrách mám taky,a nevydávám hlásku, škoda,že není video,ale vůbec se nedivím panu P, byla bych na tom stejně i ty fotky vezmou za srdce, děti jsou nádherné! :-))))

(2.1.2020 11:49:12)

Helenko, když na fotky zpětně koukám sama... nemohu se nezeptat, kdo je ten chlapík malinkej :-) Čas letí NESKUTEČNĚ rychle! Max Teo donedávna jenležel na zádech a pokňourával, a dnes okukuje holky na koncertu :-)  

Moře pozdravů a krásný den!