Soutěž o Královnu marmelád Plzně má vítězku | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Soutěž o Královnu marmelád Plzně má vítězku

Zveřejněno 31.7.2016

Třetí kolo letních soutěží o Královnu marmelád, v režii superčasáku Krásný venkov, se konalo v Plzni při Farmářských trzích. A jak to vše proběhlo? Návrat do jámy lvové dopadl… podezřele dobře :-) A přišlo strašně moc lidí, potkala jsem dobré duše, vyprodali jsme úplně vše, co jsme měli, včetně knížek i marmošek v místě vařených: meruňka s levandulí! Paráda komplet!

A něco vám povím, ráno startuju, chybí mi čarodějky, bo jsou nemocné, začínáme nestíhat. Okolo stánku hromada holek pozoruje cvrkot, některé si dělají srandu z pana P., jak loupe meruňky, když tu ten se na ně obrátí: holky, nechte si vtípky a přiložte ruku k dílu. První přiložila. Druhá hned také. Měla jsem náhodné pomocnice na celý den! Naprosto neuvěřitelné! Boží, holky, bylo to boží a moc děkuju za pomoc!

Soutěžních vzorků se sešlo na čtyřicet, vyhlásili jsme deset úspěšných a Královnu Lucku Stejskalovou. Jo, to je ta, co na fotce oči k nebi obrácené, a volá: Bože, jupí, já sem to fakt vyhrááááála". Uvařila super angreštovku! Všichni dostali ceny od Krásného venkova, první pak předplatné časopisu, také téměř statek v Soběsukách, ale jistojistě Příběh opravdové vášně a hromadu dalších drobností!

Super atmosféra, moc jsme si to užili a těšíme se na sobotu 6. srpna do Olomouce!

A konečně jsem dostala můj (první) vysněný japonský kuchák... na citrony :-) Jediný kus na světě! Díky, Marku!


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit