The Secret Society of Marmalade Makers | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

The Secret Society of Marmalade Makers

Zveřejněno 17.3.2020

Tajná společnost marmeládových tvůrců! Krásný text o světě plném vůní, snů, tajemství a slunce, o světě rukou, které umí zlatit i bez zlata, taky o Blance z Čech a marmeládách, které vás vynesou do oblak… britský kultovní portál gurmánů Taste, se o našem sladkém světě docela rozepsal.

Celý text přineseme v sekci: Napsali o nás, a to v příštích dnech. 

Dnes jen opakovaně potvrzujeme skutečnost, že celé osazenstvo Zalužanského zámku je v karanténě do pátku příštího týdne, tedy 27. března. V době karantény opravdu nejsme dostupní, vše je uzavřeno a jen přes hradby či zámeckou bránu vnímáme z povzdálí okolní svět.

1 - Děkujeme všem za projevenou podporu, cítíme se dobře, příznaky NULA. A také díky a roušky, které nám Ivča a Martina chystají :-) 

2 - Zlato z víkendového World´s Marmalade Awards, které jsme domů dovezli v pondělí, oslavíme společně v lepších časech, nebojte! 
 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(18.3.2020 11:20:09)

Moji milí, i nadále Vám přeji bezpříznakové období a nejenom po dobu karantény :-) každý den Vám věnuji myšlenku a děkuji, Blani, za milé články tady na webu, jsou mi útěchou a příjemným čtením ❤️❤️❤️

(18.3.2020 13:27:43)

Milá moje Jani, však to píšu co den... pro vás, pro vás všechny tady, a je vás pár tisíc co týden! Děláte mi radost a proto se dělím :-) A stejně pořád neumím vložit sem to srdíčko :-) 

Pozdravuj pana J. a už se těším na shledání!