Vánoce 2019 s Královnou marmelád | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Vánoce 2019 s Královnou marmelád

Zveřejněno 10.12.2019

Neexistuje pro nás večer, víkend, ani volno a pracovat u nás musí i děti!  Vánoční dárky od Blanky, dárky s autentickým podpisem kvality, doručujeme se 100% garancí až do 24. prosince do 12:00 hodin. Na poslední chvilku umíme poslat zámecký povoz s kurýrem! 

K Vánocům 2019 nabízíme: 

-    Noci na zámku (ubytovací dárkový poukaz) 
absolutní soukromí, klid a špičkový servis podepsaný Živnostníkem, Ženou i Osobností regionu i roku, jedinečná možnost strávit noc pod střechou Královny marmelád, k dispozici tři 4* komnaty a 5* Apartmá České královské komory

-    Knihy z pera marmeládové královny a cestovatelky
Příběh opravdové vášně, Příběh psaný do vody, Nebát se přát si a Dreams come true, včetně podpisu a věnování od autorky Nejprodávanější knihy roku (MF 2014)

-    Novoroční koncert na Zalužanském zámku
Prvního ledna v podvečer, renesanční a barokní hudba pro žesťové nástroje v prostředí rokokového zámku (nabízíme vstupenky dárkovou formou)  

-    Nejlepší marmelády na světě a v širším okolí
tak namátkou třebas malina, borůvka s dolomitským horským medem a whisky, sicilský citron z letošní sklizně čistý, nebo s vanilkou, sicilský pomeranč, hruška s grepem, hruška s chilli, hruška s vánočním kořením a červeným vínem, višeň, červený rybíz, brusinky se skořicí a červeným vínem, jahoda s kávou, kiwi

-    Nabízíme ale také domácí grappy z pod nejvyšší hory Marmolady, hrubozrnné zámecké hořčice, dolomitské vysokohorské medy, různé koření a dokonalé čaje, to vše z dílny české i italské špičkové kuchařky a producentky gourmet specialit, nebo od nejvyhlášenějších světových výrobců (připravíme vám balíček na míru rozpočtu i chutím)

Vámi vybrané dárky pečlivě zabalíme a doručíme na Vámi určenou adresu ve smluveném čase. Dárky, balíčky, vouchery, vše je možné také vyzvednout osobně na Zalužanském zámku!  

OBJEDNÁVKY A DOTAZY
Emailem:         blanka@blanka-milfait.com 
Telefonem:      604 949 187

Platba možná dobírkou, bankovním převodem, v hotovosti i platební kartou přímo u Vás při předání!  


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit