Zámecký marmeládový konzum je otevřený denně… | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Zámecký marmeládový konzum je otevřený denně…

Zveřejněno 29.7.2020

Nemáme pevnou otevírací dobu, neptejte se na ni. Jedete náhodou okolo? Jeli jste k nám a díky mizerné dopravě… dorazíte až po večeři? V neděli? Ve svátek? Nelamte si s tím hlavu! Od brány na tam uvedené číslo zavoláte a za pár minut budete v Gotickém sálu mezi nejlepšími na světě. 

Nejlepšími marmeládami. Jasně :-)

Hospodští říkají, na čepu právě máme… to a to pívo. Hipsteři z kaváren divných jmen s oblibou píší, že oni mají na mlýnku tu a tu jednodruhovku. Přidáme se k tomu šílenství a říkáme, že na vařečce je momentálně… No, naše práce je o dost pestřejší, takže to vezmu popořádku: 

Co třeba benátské rajské jablíčko s Grand Cru vanilkou z Tahiti a s kůrou z našich sicilských citronů, nebo parádní jihočeský rybíz červený, pasírovaný, s nahořklým pomerančovým likérem Campari? Případně je konečně u nás k dostání dokonalá angreštová novohradská! Pecka bomba! Brusinky s Merlotem a skořicí dorazily právě z manufaktury, a naprosto orgasmické jihomoravské meruňky s levandulí modrou, jako nebe nad Mentonem též! 

Nabídka se denně mění, podle toho, co se v manufaktuře uvaří, jak rychle se to dostane do Čech, nebo jak ještě rychleji se to do světa prodá :-) A široká je pěkně! 

Tak neváhejte, nikde jinde na světě si nemůžete koupit naše marmelády, nikde jinde na světě nepotkáte dvě zlaté holky z mistrovství světa, jak kouzlí, až zrak přechází! 

Od Prahy jsme hoďku, od cesty coby kamenem dohodil a hezky se tu o Tebe postaráme! 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(29.7.2020 22:06:59)

Prosím, smutne koukám, i když nejspíš marně, neuvažujete o zopakování dřívějších "zajíců v pytli"? S láskou a velkou chutí na ně vzpomínám :) 

(29.7.2020 22:19:11)

Dobrý den, Simono, stačí napsat mejla :-) Zajíc chodí ve stejném režimu, jako dříve, tak objednávejte. A od září spouštíme absolutní novinku! Nechte se překvapit! 

(29.7.2020 09:15:29)

Však už se těším, teď jdu na trh, jsem zvědavá, co mě čeká za šok!

Krásný den všem :-)))

(29.7.2020 09:22:52)

Krásnou uvařenou Prahu :-))))