Svět patří těm, co se neposerou, proto patří Srdcařům | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Svět patří těm, co se neposerou, proto patří Srdcařům

Zveřejněno před 10 lety

Přemýšlela jsem, jak poděkovat vám všem, kteří poslední dny voláte, píšete a vzkazujete... vlastně všichni totéž. Možná už bych si mohla zvyknout, ale... až se červenám :-) Můj karavan jezdí na naftu. Já jezdím na vás, jste můj pohon! Co vám vzkázat?

Přemýšlela jsem, co vzkázat i těm druhým. Jasně, koule na nic jiného, než na anonymní podlé pomluvu nemají, ale přesto, něco bych jim také povědět měla. Asi prosté a významné "děkuju". Jedněm za obrovskou podporu a druhým, tedy žalobníčkům, neschopným i všehoschopným pomlouvačům a přizdisráčům děkuju za lekci - zjistila jsem totiž, že vás k ničemu nepotřebuju, prostě to jde i bez vás. A dobře :-)

Pro všechny dohromady pak mám novinku, jeden dost dobrej odkaz. Jistě potěší obě strany :-) Dílo týmu super šílenců, srdcařů, vlastně Srdcařů! A já pevně věřím, že Lucka, která to vše vymyslela a právem patří mezi největší Srdcaře, se ujme moderování křtu Příběhu opravdové vášně.

Během psaní tohoto příspěvku, mi přišla sms od nového člena fanklubu, Vládi, tedy od chlápka, co lítá a fotí přírodu. Prý propadl absolutnímu B.M. nadšení. Tak Vláďo, tohle video je i pro Tebe! Díky!

SRDCAŘI - VIDEO O TÉ, KTERÁ JEDE STO TISÍC KILOMETRŮ, ABY VÁM MOHLA NAPSAT... JEDEN PŘÍBĚH. 

Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit