Ženou regionu je... jedna malá holka z lesa :-) | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Ženou regionu je... jedna malá holka z lesa :-)

Zveřejněno před 9 lety

Tak jsem uspěla v soutěži, o které jsem moc nevěděla a od jejího vyhlášení ani moc neslyšela. Přihlásila mě kamarádka, fotku jsem posílala přes mobil ze Sicílie a tak trochu se na to vše tvářila macešsky. Přiznávám. Do soutěže, která mě názvem evokuje Ženu za pultem, kde mě v prezentaci označili za „marmeládnici“, což mi připomíná dojnici, případně bečku na zelí :-), tak do té soutěže mě přihlásila žena, která sama by Ženou regionu měla být. Tak moc si jí vážím, že mě mrzí, že jsem to nebyla já, kdo nominoval a ona nebyla nominovanou.

Ale stalo se, a stalo se díky vám, kteří jste poslali hlas, díky vaší podpoře :-) Moc děkuji, opět smekám klobouk a jak hlasujícím, tak pořadatelům říkám... vážím si toho, moc, ale už je to naposledy. Se soutěžemi jsme touto skončili, pokud mě tedy někdo nenapráská do Ropáka roku za občasné vylití připálené marmošky za modřín u rybníčku u nás na Pohoří na Šumavě!

Děkuju tedy..., a respekt všem konkurentkám, které, ačkoli skončily za mnou, nejsou o nic méně ženami regionu s velkým Ž!

Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit