Masakr Zajíců v pytli | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Masakr Zajíců v pytli

Zveřejněno 2.6.2020

Vy se ptáte, my odpovídáme. Vy se ptáte, kde jsou zajíci. My odpovídáme, že počátek jara je též dobou hájení! Rodí se mlaďoši! V lese má být klid a chlupáči se mají chystat na… nový život. Ale… počátkem června už jsou zase všichni zajíci přichystáni na další… masakr :-)

Omlouvám se, ale netušila jsem, že Velikonočního chlupáče sníte za tak krátkou dobu. Prosím, prosím, už jdu na věc: Baruška je připravena opět běhat s kárkou dennodenně na poštu se zakrabicovanými ušáky! 

Formulka je stále stejná, napíšete, že si přejete Zajíce v pytli, kterého jsme i pro tentokrát ocenili na 700 Kč, včetně pelíšku, zadeklování a přepravy. 

Psát můžete na email blanka@blanka-milfait.com, nebo přes WhatsApp na náš telefon 604 949 187. Odesíláme jako vždy obratem a akce má trvání celý červen!  

ZAJÍC V PYTLI? No jasně, protože ani počet, ani objem, ani obsah si nevolíte, jen napíšete, že chcete  zajíce v pytli! Tím pádem víte, že co ZAJÍC, TO 3 KOUSKY a přesně daná cena. Jistě, balíčků, tedy zajíců si můžete objednat třeba tucet :-)

Tedy, tři střední kousky dělají součtem vždy 700 Kč i s poštovným! Možná, že někdo v pytli najde 4 menší kousky, jiný 2 velké, ale to je kouzlo ZAJÍCE V PYTLI! Vždy to bude ale za oněch 7 stovek.

....
Dnes jsem vám vybrala fotografii Barušky, když dorazili z telky si popovídat, a já se raději zašila na Korsiku :-)
 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(2.6.2020 18:19:28)

Dobrý den,

omlouvám se, ale někde se vloudila chybka. V článku jsou zmíněny dvě ceny, a to 700 Kč a úplně na konci osmset. Která je ta správná? Jinak hezký den.

(2.6.2020 18:25:07)

Dobrý den, Lucie, ano, Velikonoční byl za 800, nyní jsme to srazili na 700. Díky za upozornění :-)