Na zámku ve velkém stylu... | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Na zámku ve velkém stylu...

Zveřejněno 1.7.2020

Cosmopolitan, nejčtenější časopis pro mladou ženu na světě, píše v červencovém čísle, že... léto se dá strávit i jinak, než ve vlaku na Jadran :-) Ano, píší o královně, zámku a nejlepších marmeládách na světě! Tak neváhejte, kupujte, pište a zastavte se! Jsme tu pro vás dennodenně!  

Prostě, dopřejte si pobyt na zámku ve velkém letním stylu! Seznamte se s naší nabídkou a... v naší knize hostů jsou jen ty nejlepší recenze! 

www.zamekzaluzany.cz

 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(3.7.2020 11:39:32)

PODĚKOVÁNÍ za kouzelný pobyt na zámku ❤️ z okna podkrovního pokoje totiž uvidíte do zámeckého lesoparku z jedné strany a na zámecké nádvoří z druhé strany. Pro milovníky Blančiných světových marmošek mám příjemnou zprávu - při snídani Vám nabídnou každičký den několik nových druhů marmalád, které je hřích na něco si namazat a které prostě ... sežerete okamžitě s tou největší slastí! A koncept store nabízí spoustu dobrůtek, samozřejmě záplavu různých druhů marmošek, ale např. také vynikající čaje, bezinkové bylinné sirupy, hořčice či voňavoučkou Tahitskou vanilku a koření. Vše korunováno milým úsměvem i nevšedním osobním přístupem marmeládové královny osobně.

PS: jak marmošky chutnají? Z Velikonočních zajíců jsem na utajeném místě uchránila před rodinou skleničky dvě a z nedávné návštěvy u Blanky skleničku jednu (začarovala jsem si je pro nějaké vzácné příležitosti :-))))))

(3.7.2020 22:30:35)

K tomu nejde vůbec nic dodat :-)))) Miluju takovýhle hosty :-))))