400 000 e-návštěv & Baruška hledá parťáka! | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

400 000 e-návštěv & Baruška hledá parťáka!

Zveřejněno 31.3.2015

Dnes jste překonali další metu, 400 000 návštěv na mém webu! Gratuluju a děkuju :-)

Vaše zvědavost mě dráždí a popošťuchuje, váš zájem mě motivuje a megatěší, však proto tu ty stovky a stovky fotek jsou, proto se (zatím pomalu) rodí pořádná videosekce, proto se snažím psát několikrát týdně nové texty (ráda pak pozoruju, který vás jak zaujal, i kterým jsem se do vkusu netrefila), a proto připravuji úplně nový, a především interaktivní web. Web, který mě dovolí opustit prostředí sociálních sítí. Víte, že článků za dva a půl roku je zde téměř 500?!

Chtěla bych to s vámi nějak oslavit :-)
Chtěla bych vám za to dát nějaký dárek :-)

Avšak jak na to? Jsem daleko, vy tím pádem taky :-( Ale…  napadlo mě, pokud se v noci posledního březnového dne podíváte na nejjasnější hvězdu souhvězdí s krásným názvem po královně, Vlasy Bereniky: tu uprostřed, ano, a bude-li půlnoc, pak se tam pohledy a tak trošku zrcadlově potkáme :-) Mám to ze střešního okna ložnice mého Bürstnera… téměř na dosah ruky! Tak nezapomeňte! Vzdálené setkání třetího druhu, malé hvězdné poděkování z očí do očí :-)

Podle křivky nárůstu přístupů za poslední měsíce to nejspíše nebude trvat dlouho, a tak bych pomalu mohla připravovat na červen pořádnou oslavičku půl MILIONU návštěvníků našeho portálu :-) Jdu něco vymyslet a zatím věnujte POZORNOST…

tomuto INZERÁTU:

BARUŠKA HLEDÁ DO TÝMU!

Pomalu se blíží sezona a my rozšiřujeme tým o toho hóóódně důležitýho parťáka: baristu!

Ano, hledáme na plný, pořádně napěchovaný úvazek kolegu či kolegyni do party, co bude za barem obsluhovat dortuchtivé a také marmeládové šílence, po kafíčku toužící, hosty milé (a někdy i ty méně), ale přesto pořád s úsměvem, ochotou a angličtinou, případně němčinou. Nepožadujeme praxi, ale samostatnost, loajalitu a schopnost být výtečným, jako ona lisovaná oliva: čím víc Tě bude Baruška mačkat, lisovat, tlačit a drtit, tím lepší výsledky budeš dávat :-)

#Nehledáme mamánky, špindíry, poseroutky a lenochy, nehledáme městské fifinky, ani metrouše. Občas je třeba štípat dříví, vyjednávat s pavouky, odklízet sníh a kartáčovat medvědy!
#Nehledáme ale ani vegetariány či vegany -  ozývá se vás nemálo, ale my potřebujeme někoho, kdo to, co prodáváme i jí. A umí o tom zaujatě z vlastní „požitkové praxe“ mluvit :-)
#Nehledáme „profíky“ s odpudivou praxí v mnoha jiných podnicích, ale někoho, kdo chce být v partě Blanky Milfaitové, kdo chce patřit mezi nejlepší a nesleví z nároků… na sebe sama!

Co za to? Budeš za odměnu potit krev i slzy, rozdělávat oheň v krbu, umývat hory nádobí i hajzlíky, budeš s nadšením makat od nevidím do nevidím, zametat schody od shora až dolů a ochutnávat všechny produkty, co prodáváme, abys věděl, čím se posilují andělé… Budeš si vážit toho olivového lisu na lidi a… na konci měsíce si, aniž by to bylo nějak důležité, přijdeš na… 15 – 25 tisíc čistého (po zkušebce, samo), plus spropitné. Bude záležet jen na Tvé pracovitosti a umu!  
Taky se v poklusu najíš, někdy i vyčůráš, ale poflakování u telefonu či kafíčka? Na to zapomeň! Být v týmu B.M. znamená makat jako nikde jinde. Občas i trpět :-), ale pokud to máš v hlavě srovnané, přetavíš všechny oběti a odříkání do té největší profesní výhody, jakou si můžeš přát. A nemusíš nám za to platit, ba naopak, platíme my tebe :-)
Jo, a pokud nemáš kde bydlet, pronajmeme Ti jeden z našich bytů pro zaměstnance. Nástup včera.

Trvalý pracovní poměr, standardní smlouva na dobu neurčitou (!), obědy, prémie: když si zasloužíš! Jo, fyzické tresty podle potřeby :-) Platí i pro pány.

……………………………….

A do kuchyně také přijímáme nové kousky :-) Pokud umíš péct, a pokud Tě to hodně baví, pak o sobě dej vědět. Nemusíš umět jazyky, ale musíš umět máknout, mít chuť učit se a musí Tě to především… neskutečně bavit.


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit