Hledám nakladatele - AFRIKOU s dětmi 2017-18 | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Hledám nakladatele - AFRIKOU s dětmi 2017-18

Zveřejněno 14.12.2016

Musím s tím ven ofiko, aby někdo neřekl, že jsem se měla ozvat, že jsem se neozvala, že jsem TO neřekla. No prostě, už jsem TO jednou nadhodila, na besedách s PPDV se TO provalilo - jednoduše… měsíce na přelomu let 2017 a 2018 budou dobou další expedice. Do nitra černé, nebo také zelené Afriky, směr Keňa, Tanzanie, Malawi, Namibie i Zimbabwe, a okolo kolem. Národními parky, divočinou krocenou i tou nezkrotnou, prostě třetí kniha bude. Ale bude úplně jiná! Bude o dětech a pro děti, a nemálo z ní do textu převypráví pětiletá E-liška.

O tom, jak vidí z plavby horkovzdušným balónem, kdo obývá osmý div světa, kráter Ngorongoro, co pozoruje při půlnočním táboření v Národním parku Serengeti, čeho se bojí na vlnách Okavanga, proč ji baví snídat s lvíčaty, a jak moc korálkové šaty má nefalšovaná africká princezna! Samozřejmě, nebojte, budeme i vařit místní marmelády :-)

Měsíce opět intenzivně pospolu a mimo civilizaci, lepší než povinná předškolní školka a jiné slasti světa, který s nadšením opustíme.

V podzimku roku 2018, pro děti malé i velké k Vánocům, pak přijde na svět Blanky… třetí kniha, neuvěřitelná kniha, pohádková kniha, ačkoli to nebude pohádka. Kniha, která tu ještě nebyla. Především pak kniha plná čarokrásných ilustrací (i s trochou fotek), s obrázky hrochů a Masajů od E-lišky, a s otisky pacek Mii Ronji, když po dešti naháněla mládě želví v namibijském parku Etosha. Kniha mapek, drobných příběhů, receptů, velkých dobrodružství i… no jasně, dětských snů, splněných snů!

Budu si přát, aby se kniha stala vaším společníkem a kamarádem, abyste ji otevřeli s dětmi večer u krbu, četli při svačince na zahradě u babičky, aby se stala knihou, kterou nedáte z ruky v metru, nacpete ji do kabelky do divadla - co kdyby hráli divnej kus -  a večer ji nebudete odkládat na noční stolek, ale pod polštář, aby se příběhy dostaly zpět do snů, odkud se v jiných snech zrodily!

Tak pro tuto knížku potřebuju najít nakladatele! 
Takového, co nám bude rozumět, nebude moc šetřit, ba naopak štědrostí dá mému snu křídla… a klidně i mantinely. Ale širší. Hodně široké! Protože křídla stříhat jen tak prostě nejde :-)

Kdybyste o někom věděli, může to být nakladatelský dům, ale i soukromý investor, který knihu podpoří, dejte mu na nás email, jo?!

#Příběhopravdovévášně #Příběhpsanýdovody #Afrikousdětmi


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit