Kde spí princezny :-) | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Kde spí princezny :-)

Zveřejněno 19.11.2019

Ano, psala jsem, že přes den sem děti nechodí. Je to prosté, noční komnata má být klidovou zónou, má se do ní chodit pouze spát, ne v ní řádit. Je pravda, že jak holky ulehnou, a to se děje denně někdy mezi 20 a 20:30, usnou velmi rychle. Režim je ostatně poměrně přesný, neměnný a nám je jednou z opor v tom pomateném světě. Modlitbička v 19:00, večeře všichni společně, pak koupelna a někdy poslouchají pohádku z rádia, někdy si ji čteme, ale pak usnou obratem.  

Vítejte u nás – třetí díl. 

Ložnice je většinou i pěkně uklizená a ustlaná, dílo samotných uživatelek a víceméně dobrovolné :-) Dominant pak má několik. 

Eliška miluje koberec ve formě obrovského lva a jeho lví rodinky. Mia zase nedá dopustit na sobí kůži na zemi před postýlkou pod hvězdami. Tak říkají moskytiéře (jako nebesa, přeci) s mini světélky. Dalším výrazným prvkem je obří fotografie, zakrývá celé jedny nepoužívané dveře, fotografie na plátno děvčátka v lese sedícího a objímajícího… medvěda. Dokonalá fotka, jak ji muž uviděl, byla v autě! Výhody velkého auta :-) Malé indiánky se ve fotce vidí obě! 

Nesmím zapomenout na pozdně gotickou skříň. Váží téměř dva metráky, klíč k ní jistě další kilo, a když jsme jí zprovoznili, zjistili jsme, že je uvnitř tak hluboká, až podezřele, že se tam dá bez problémů zřídit další dětský pokoj :-) Max bude mít vlastní bunkr! 

Dětská ložnice je menší místností na zámku, proto i kratší text, na špacír si pusu pustím zasejc příště, to půjdeme tam, kde… 
No ano, fotografie nesmí chybět! 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit