Koho potkáme v Dubaji | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Koho potkáme v Dubaji

Zveřejněno 10.1.2020

Na milánském Expu to tak úplně nevypadalo, ale myslím, že Dubaj bude úplně o něčem jiném :-) Stačí se mrknout, kdo mimo pražských čokoládových čarodějů bude naším souputníkem: Žufánci ze země Ohnivé vody! Máme z toho radost, nebude nuda a Českou republiku budou zastupovat fakt ti NEJ! 

Je důležité, aby si lidé rozuměli, aby tam byla interakce, provázanost, feeling, pokud spolu mají něco dokázat, reprezentovat a udělat dojem… jen ten nejlepší. Milán byl… zvláštní, co se některých partnerů týče, ale dokonalý, co do týmu českého komisaře. Jsem přesvědčená, že Dubaj bude super a totální jízda, protože jsme všichni na stejný vlně :-) 

A kdo jsou Žufánci… jejich vlastními slovy: „Jsme oficiálními partnery České republiky na světové výstavě Expo 2020 v Dubaji!  Expo je největší, nejstarší a nejlepší výstava na Zemi. Vždyť ta vůbec první Světová výstava se konala již v roce 1851 v Londýně! Kvůli Světové výstavě v Paříži roku 1889 byla postavena Eiffelova věž. Na Expo 1958 byl Československý pavilon vyhlášený jako vůbec ten nejlepší, na Expo 1967 v Montrealu vznikl vůbec první český koktejl, Beton z Becherovky, velký úspěch slavil i český vynález v podobě interaktivního filmového představení Kinoautomat a dosud největší Expo 2010 v Šanghaji navštívilo 73 milionu návštěvníků!

Expo 2020 má jako nosné téma „Connecting minds, creating the future,“ v překladu spojování myslí a vytváření budoucnosti. Konceptem českého pavilonu je voda a technologie. Srdce pavilonu bude zařízení vyrábějící vodu ze vzduchu. A to je nám moc blízké. My také vyrábíme vodu, ohnivou vodu z ovoce!

V českém pavilonu budeme tedy výhradní dodavatelé naší ohnivé vody, poctivých ovocných destilátech a ginu. Pro vybranou řadu máme připravenou speciální upomínkovou a sběratelskou etiketu, která bude na lahvích od půlky roku 2020 až do konce trvání Expo 2020. No ty jo!“ 

Tolik k představení našeho partnera a tudy mrkněte, co všechno borci z Moravy umí: zufanek.cz
Foto v textu je… u nich :-) Prostě pohádka!


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit