Kouzelná krabička… „jen pro úsměv váš“ | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Kouzelná krabička… „jen pro úsměv váš“

Zveřejněno 15.2.2022

Kdybych napsala, že „Valentýnské krabičky s prokletým veršem“ měly úspěch, bylo by to… málo. Prvně, vyprodaly se šmahem a pak, psali jste, psali, že jsou super hotovým dárkem, krásně baleným a s produkty, které běžně v našem e-konzumu nenajdete. Já ještě tudy moc děkuju za vaše poslané fotky a příběhy, komu a jak jste Krabičkou udělali radost! 

Dnes posouvám laťku :-)

Připravili jsme parádu k Mezinárodnímu dni žen. K svátku nás všech! Ale pozor, nejen pro ten dnešní den, ale pro jakýkoli jiný den se kouzelná krabička hodí též! 

Mezinárodní den žen! 

Pojďme se rozmazlovat! Zapomeňte na levné odborářské bonboniéry z Jednoty, tři unavené karafiáty a na mol sťatý týpky, co se ti snaží namluvit, že právě teď „mylujuuuu jen tebe… škyt, prd, podlaha“. 

Můj dnešní Slavnostní set si pro velký úspěch podrží valentýnskou Jahodovou marmeládu s extra jemným Pommery Brut Royal Champagne rosé, a přidávám další kousky, které nejsou jen pro přenádhernou Adinu a… „pro ten dnešní den, pro který stojí žít, jen pro ten dnešní den, snad pro úsměv váš“, ale pro každou z nás! Kdykoli! Stále :-) 

Základem všeho rozmazlování je Crème de caramel au beurre salé, velejemný karamelový krém se slaným máslem, tedy přesněji s máslem a solným květem! Jak se panečku rozvoní na palačince, bože…, nebo na vanilkové zmrzlině, ach, a co potom… jen tak na lžičce! Třebas, když s rameny v severském plédu, a s tím nedočkavcem vrnícím u vašich nohou…, odpočíváte u příjemně praskajícího krbu, jehož plameny vykreslují tajemné křivky do tmy. Jaké hříšné myšlenky by napadly Kristiána mezi sklenkou šampaňského a nejslavnějším tancem (nejen) z baru Orient.  

Do krabičky jsem pro vás vybrala a přibalila vzkaz, slova, se kterými generace žen usínaly a jistě usínají dodnes! A nemusí to být jen vzkaz či dárek pro svátek všech žen, jistě potěší v kterýkoli moment a u jakékoli příležitosti!  

Čekejte balíček - čtyři exkluzivní marmeládové fešáky: 

1.Sladký Taorminský pomeranč s čokoládou Valrhona Guanaja 70%, 160g 

2.Jahoda & Pommery Brut Royal Champagne, 160g

3.Crème de caramel au beurre salé, Jemný karamelový krém s máslem a solným květem z Trapani, 160g 

4.Sicilský citron Interdonato di Messina IGP s tahitskou vanilkou Grand Cru Raiatea, 160g 

Krabička v provedení pevný přírodní karton, fuchsiové mašlování a osobní vzkaz! 

Zvýhodněná cena 800 Kč 
(lze koupit pouze jako set, krabičku a 4 kousky dle nabídky, odesíláme jako balík do ruky Českou poštou)

Tak šup, pište, objednávejte, smějte se a těšte se, smyslnost dostává nový rozměr! 
Nabídka je platná do vyprodání zásob. 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit