Marmolada Super Vertical & Velká cena Blanky M. | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Marmolada Super Vertical & Velká cena Blanky M.

Zveřejněno 11.5.2018

Je to pár let, co poprvé blázni vyběhli z údolí, aby zjistili, že na to mají, že to dají, že… Touha překonávat sama sebe i druhé, trocha ješitnosti a nekonečně moc sebekázně, to vše a ještě cosi navíc musí každý jeden z běžců, kteří vyráželi na eliminační závod MSV, představovat. Ale to bylo kdysi. Ještě loni, když na trať vyběhla i Blanka, světová marmeládová královna a spisovatelka, majitelka dolomitského pure natural kempu La Marmolada. 

Dnes už je to jinak. Nová éra horských běhů v Dolomitech, nová kapitola příběhů dokonalého šílenství a ukrutný super vertical, kterému narostla… trať o 100%! Byla to naše podmínka, abychom se stali spoluorganizátory, máme určité představy o budoucnosti tohoto závodu a jednou z nich bylo prodloužení tratě! To, co jezdíte v zimě po sjezdovce jménem Bellunese dolů, a máte toho většinou plné kecky, to jsme naordinovali závodníkům „v protisměru“.  Neopakovatelný běžecký závod od nás… až na nejvyšší bod nejvyšší hory hor!

Část po travnaté sjezdovce, část po holé skále, šotolinou a především přes ledovec. V mačkách!  Pod bezpečnostním dohledem dronů a Alpských záchranářů, prostě… marmeládová královna Blanka loni běžela, letos závod spolupořádá, a proto nemohl zůstat „normálním“ :-)

Na běžce čeká mnoho novinek a příjemností, také možnost ubytování u nás zdarma, dobré jídlo, vysoké finanční odměny pro první tři běžce a k tomu specialita:
Velká cena Blanky Milfait v hodnotě € 500,00!

Chceš překonat nepřekonatelné? Chceš se zapsat do historie? Pak neváhej a registruj se: 
Marmolada Super Vertical je součástí víkendového běžeckého svátku Marmolada Full Running
 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit