Náhodné chvilky a velmi pohodlné předplatné | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Náhodné chvilky a velmi pohodlné předplatné

Zveřejněno 1.9.2023

Brusinková s červeným vínem Lagrein a skořicí, to je harmonie jihočeských brusinek, ceylonské silné skořice a… našeho vína z dolomitského kraje. Vína barvy hluboké a temné, které vůní připomíná višně, fialku, povidla a lesní ovoce. Je to naše mega oblíbená marmeláda, která se s jarem letošním vyprodala, a my čekali na sklizeň! 

Myslím, že je to ideální marmeláda do Předplatného, které vám zajistí, že… nebudou ty nejlepší světové marmelády chybět nikdy a nikomu :-) Předplatné (máme jich několik druhů) můžete i darovat, budeme ho posílat kamkoli si budete přát.  
………..
Před pár dny jsme měli tréninkový kemp v Krkonoších, a ke konci byl v plánu trek Špindlerova bouda, Polední kameny, Luční bouda a přes Kozí hřbety zpět do Špindlerova Mlýna. V jednu chvilku zaparkuji děti do stínu, máme jich sebou pět, a trenér informuje o dalším úkolu: „Holky, poběžíte na Polední kameny, kdo vyhraje, bude obědvat, ostatní budou trpět hlady. Mám dobrot plný kletr a Blanka běží napřed, aby soutěž rozhodla.“ Náhodně okolo jdou dvě dámy mého věku, jednu nahlas vyřčená soutěž evidentně zaujala a ptá se, ježíš, a ostatní jíst nebudou vůbec? 

Kouká na mě a dodá, ehm, a nejste vy nááááhodou ta Blanka? Ta od marmelád? No a pak už se společně smějeme tomu, jak lidi reagují na naši tréninkovou skupinu, která má prý blíže k dokonalému otrokářství, než moderní výchově dětí :-), fotíme se a… prostě milé setkání. Ještě jednou děkuju na dálku, protože vlastně ani nevím jméno…   

A na závěr Tě zvu do našeho konzumu, a to nejen na brusinkovou :-)


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit