Otevřeno i v létě, prostě furt | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Otevřeno i v létě, prostě furt

Zveřejněno 1.8.2021

Ačkoli jsou prázdniny, dovolené a… olympijské léto s mnoha závody naší malé atletky je taktéž v plném proudu, u nás se… NEZAVÍRÁ. Jen je to hektičtější, náročnější a na spánek zbývá stále méně hodin. Mimochodem, kdyby nám někdo chtěl vypomoci 14. srpna od božího rána do podvečera, benvenuto.  

V e-konzumu tak najdete nově i:   
* Ostružinu s portským
* Švestku s kardamomem 
* Meruňku s levandulí

Jo, a pokud je tam ještě nevidíte, pak je to drobná chybička „vkládače“ informací do systému, který se momentálně více věnuje tréninku svěřenkyně na velké srpnové závody, než práci :-) Nebojte, popoženu ho!  

A jako lahůdku tohoto zvláštního léta představujeme: Jedlé sušené okvětní lístky v úžasné kombinaci naší modroučké chrpy, anglických růží a měsíčku, vše v parádním „kontejneru“ o pár gramech :-)  

Pro pomocníčka na srpnový termín: ozvěte se emailem, nebo zprávou na náš tel, děkuju. 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(1.8.2021 18:58:52)

Blani, nevidím, ale moc se těším! Jsem ráda, že budu moci shopovat.

Já mám ostružiny rosol na vánoční cukroví, maliny i s peckama,červený rybíz a la brusinky, višně, merunky, maliny ještě přikoupím v pondělí bude rybíz taky na rosol. A snad ještě něco co potkám, je to úplná vášeň. Ať se daří v marmoškách i v atletice

:-)))))))

P.S. Dnes jsem pracovala s tyčákem, super!

 

(1.8.2021 19:05:29)

No jo, vidět to tam ještě kurňa není... jdu mu vynadat :-) Opět :-) Ale objednat jdou emailem, kdyby byla touha. Léto je krásný, že se můůůůže vařit a těšit se na zimu, na zavařenou vůni léta... Moře pozdravů a pěkný večer z dálky!