S Lindou a Kateřinou | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

S Lindou a Kateřinou

Zveřejněno 12.2.2020

Dohromady máme dětí jako průměrná školka v ročníku :-), stejný vztah ke kuchyni a… moje recepty skončily v jejich knize, což je čest a radost. Knihy jejich jsou zasejc v naší knihovně. Z prostého natáčení se stal… super den i s Eli a Miou už v melounku na krásném statku kdesi v Čechách.

Ehm a poznámka pod čarou, můj muž mi tu při psaní kouká přes rameno, a drze pokřkuje, že nás prý miluje všechny tři a vůbec prej ne platonicky :-)

Herbářovic holky jsou profesionálky, nádherné, sebejisté, tuze milé a šikovné, a i díky tolika hodinám pospolu před kamerou se dnes cítím jistější a klidnější, ať už se jedná o dokument, televizní studio nebo náhodný přímý přenos.

Jeden takový na nás čeká za měsíc v Dalemainu, kam mířím v roli čestného hosta Mistrovství světa. WMA má letos patnáct let a prý kdo jiný, než Blanka by k nám měl dorazit na přednášku a natáčení, volala Jane. Věřím, že takové momenty, jako byl televizní Herbář, mi umožňují ve větším klidu podobnou nabídku dnes akceptovat.

Vzpomínáte, co napsala Kateřina o mojí knize?  
"Jsi extravagantní, šílená, zamilovaná, tvrdá, odhodlaná, nenápadná, pozorující, nadšená, obdivovaná, přátelská, pokorná, živočišná... uf, to je nálož, ta tvoje kniha! Pokaždé mě překvapíš a s jistým vzrušením čtu tvé myšlenky a představuji si sama sebe v tvém karavanu na cestě. Působíš tak jemně, oproti tomu co a jak píšeš! To je inspirující, zábavné, ale i nečekaně matoucí a svérázné. Začala jsem běhat po tvém vzoru a recepty na marmelády doporučuji svým známým jenom od tebe (samozřejmě až po těch mých:-)). Tvá první kniha je osobní, plná dojmů a zážitků, které se díky tvému vyprávění v mé fantazii zhmotňují velice jasně a přesně. Těším se z pokračování tvé cesty zeměmi, kam se sama vydávám jen ve své hlavě a z marmelád, které mi chutnají i jen uvařené ze slov na papíru. Tvé druhé knížce přeju šťastnou cestu světem!" Kateřina Winterová, herečka Národního divadla, moderátorka Herbáře, zpěvačka

Vím, že se ještě potkáme a bude to velký, to Ti slibuju, Kateřino :-)
…………………………………

A tady si můžete koupit trojku v tištěné podobě 

A tudy koukni na slavnou trojku v pohybu :-)

No a samozřejmě, ještě galerie z natáčení!
 


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit