S pravdou ven... TV Prima | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

S pravdou ven... TV Prima

Zveřejněno 13.6.2018

Nedávno mi volal, někdy minulý týden, jeden novinář z MF Dnes. Nedovolal se. Tak začal psát sms, posílal maily a byl prý velmi... neodbytný. A že pokud mu neodpovím, zařídí se po svém. Jako obvykle dělají. Bulvár. Ano. Kde jsou ty časy, kdy je zajímalo vítězství v soutěžích, tituly ty nebo tamty a dokonce i jimi udílené. Čtenář prý potřebuje jinou bombu. Seznaci. Vzhledem k tomu, že informace má v éteru průměrnou dobu životnosti pár minut, musí to být hodně zajímavá informace... a pravda tam nemusí mít tolik prostoru. Zajímavé povolání. No, prý bude psát o Pohoří. O tom, komu tam co patří, jak jsou ti lidé bohatí, a ať mu začnu vyprávět, co vím :-( A telefonní čísla by se mu prý hodila, psal.

Neodpověděla jsem mu, pravda, nelíbil se mi ani způsob, ani forma jeho komunikace. Naše sekretářka z recepce mu nakonec napsala pár slov, všeobecných. Uvidíme, co si dovymyslí. Nebylo by to poprvé, v novinách už jednou jedna "atrakce" byla a nikoho nezajímalo, že většina nebyla pravdou a že jsem žádné vyjádření nedávala. Prostě si po poskládali podle potřeby. 

Dnes pro vás mám ale i jednu hezkou zprávu, odkaz do naší galerie pro ty, kteří nestihli primácký televizní originál...  S PRAVDOU VEN!  

__________________________________

AKTUALIZACE :-) Z DNEŠNÍHO RÁNA... 14.6. 
Jak jsem tušila, je to docela prča. Článek v MF s nulovou hodnotou, ale... postavený jako dokonalá atrakce!  Jsem docela ráda, že mohu napsat, že 90% toho, co pan autor vytvořil, a týká se mojí osoby, je LEŽ. Dokonalá lež. Skutečnost je v přímém rozporu s tím, co tvrdí. Bulvár. A jsem nešťastná z toho, jak kraluje kraji mediokracie :-(   


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(16.6.2018 09:57:07)
Meruňko, vím anebo spíš si myslim,že to je hodně nepříjemné, když někdo (hovado) píše o tobě lži. Ten článek jsem nečetl, ale vím, že ve čtvrtek vyšel... Já noviny už nečtu, nejde to. Je to jen lež a klam a lidi z toho blbnou. Jediný noviny co se dají číst je Sport(i když patří pod Blesk) Ale tam jsou výsledky , které se nedají překroutit . Včera jsem koukal na MS ve fotbale. Hrál Ronaldo, podle mě nejlepší šuter na světě. Je hodně lidí co mu nepřejí a vymýšlejí proti němu hovadiny. A co udělá Ronaldo? Dá hattrick proti Španělům a ještě takovým famózním způsobem, že si z toho všichni sednou na prdel! A to jsi Ty,ty jsi nejlepší na světě! To co jste s Pavlem vytvořili a stvořili,to neumí každý ! My se Nedáme!! ❤❤❤
(16.6.2018 10:18:29)
Mám Tě ráda! Děkuju! Všichni Tě tu máme rádi :-) kamaráde... Škoda jen, že tu teď nejsi, je nás tu skorem třicítka čarodějek a čarodějů a včerejší grilovačka, to nemělo chybu. Jen někdo chyběl... třebas Ty.
(16.6.2018 11:00:21)
Děkuju! Víš, že váš mám taky rád! A mrzí mě, že tam teď nemůžu být s váma :-( Tak vás všechny co tam teď čarujete, zvu na Prosecco !! Napiš mi to na futro. Až přijedu tak to srovnám! Užívejte kamarádi!
(16.6.2018 22:44:55)
Stalo se :-) ale to víš, takovejch čarodějek... jedno futro nestačilo!
(17.6.2018 10:06:03)
Ajajaj :-) to budu muset asi odpracovat :-)