Už jenom pár hodin, možná nějaký den | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Už jenom pár hodin, možná nějaký den

Zveřejněno 12.3.2021

A bude to vše jinak. Tady na webu chystám po jeho deseti letech revoluci. Ač to slovo nemám ráda, světu nic dobrého nikdy nepřineslo, bude to prostě… razantní změna. A ta se prolne do našich životů. Vlastně tam už je. Zrálo to dlouho. Už jsem o tom psala. Covid nám to vše jen urychlil. Vlastně jsem i ráda. Rychlý řez je záchrana, ač jsem 2x měřila, než řízla :-)

Už jen pár hodin, a tak se dnes podělím o jeden z emailů, které tu od rána mám, příště už bude jasno :-) 

"Dobrý den,
dnes mi dorazil balíček s objednávkou. Pošta kupodivu zafungovala dobře. Zboží perfektně zabaleno. Díky vám všem. Mám potřebu poděkovat za milé překvapení v podobě marmelády - MDŽ Bonus, který potěšil. Dává mi to vítr do plachet, že i v takové těžké době, se můžu radovat každý den. 

Milá Blanko, ze srdce Vám a celé manufaktuře, rodině i blízkým vašemu srdci, přeji jen to dobré. Marmelády objednám, ale za tu bonusovou velmi děkuji. Pracuji s lidmi, kteří potřebují pomoct, podpořit, každý den. Vidím ve své práci smysl. Běhám pro radost, občas pro dobrou věc. Mnohá slova ve vašich knihách jsou mi blízká. Chci říct, že nejen vášeň, se kterou pracujete, Vám pomáhá, o tom žádná. Vnímám, že k tomu je zapotřebí i víra v sebe sama. A tu jste našla a hýčkáte si ji. Jen tak dál. 

Snad Vás můj mail neurazí, prostě chci poděkovat a popřát energii do další práce. Vážím si lidí, jako jste vy! 
Děkuji, s přáním radosti a zdraví
Martina V."


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(14.3.2021 10:24:52)

Moje milá Pecko, je to teda pecka, srdce buší! Ať se daří, sny plní! všichni jste zdraví, bo to je hlavní. Nemohu se dočkat, co nám to ta naše holka z lesa, hor a strání připravuje.:-))))

(14.3.2021 11:36:29)

Helenko, už v tom procesu jsme, je to... podivný, krásný, jiný..., a je ho dokončím, pár dnů, dám vědět :-))))))