... vždy připraven | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

... vždy připraven

Zveřejněno 1.11.2019

O muži, který dal mému životu život a který nyní vrací životy druhým, jsem už psala :-) Nyní víte, že se po mém porodu za uragánu Vaia a záchraně našeho syna Maxe Tea dal k SUEMu, tedy k záchranné službě v Dolomitech, a slouží v náročném a nebezpečném kraji pod jejich nejvyšší horou. Chce vracet, co jsme dostali. Navíc je jako horský operátor AED v národním italském registru. To jsem z něj měla radost.  

Po našem částečné usídlení na Zalužanském zámku se dobrovolně zaevidoval pod ZS jako First responder s vlastním AED, a následně byl Středočeskou záchrankou ověřen. Sakra násobnou mám radost z toho chlápka.  

Dnes mohu se zadostiučiněním oznámit, že Maxův vděčný tatínek dotáhl svoji službu nejširší veřejnosti k dalšímu zásadnímu bodu. K zapsání – jako jediný v České republice – do zásadní databáze AED operátorů v Evropě HEARTSAFE. Pod kódovým označením NUKAS004538/G v režimu: Non stop Access  PAD-Anytime 24/7. Tu prvotní radost… upozadila moje dokonalá úcta.

Respekt. Panu P. I jemu podobným. 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(2.11.2019 08:50:51)

Respekt, respekt ,respekt Pane P.! 

Rozdíl mezi mnou a panem P. je,že on to prostě DĚLÁ .Doopravdy ! Já si to jen představuji ... :-( 

Myslím ,že jsem takhle chlapa nikdy neměl rád... Díky P.

(2.11.2019 14:53:59)

Zlehčím situaci, Buď v klidu, Radku, i on si už jen představuje hromadu věcí, který by dělat chtěl a měl :-)

A neboj, ještě nemáš jeho věk, k tomu všemu se asi musí dospět. Uvidíš za pár let!  A mám Ti vyřídit, že ačkoli není bi, může v klidu prohlásit, že Tě má také rád!!!  

(4.11.2019 16:42:22)

Je fakt ,že já jsem ještě mladej kluk...jó máš zase pravdu Meruňko :-) ještě mám asi sto let času :-):-) Jinak ,Meruňko mám rád o něco víc než P-ého! :-)