Zpráva z vyšetření a Zlato ve Stříbře | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Zpráva z vyšetření a Zlato ve Stříbře

Zveřejněno 14.6.2020

„Staráme se o olympijské vítěze a mistry světa, stejně tak se postaráme o vás a vaše děti!“ To říkají na webu. A reference jsou vynikající. Kdo jiný by tedy měl dohlížet na zdraví, růst a dispozice naší malé atletky, pokud ne Centrum sportovní medicíny v Praze?! 

Půlhodinový screening v naprosté pohodě, usměvavý personál, úžasná paní doktorka Eva a Eli si to snad i užívala :-) 

Subjektivně, objektivně, celý pohybový aparát, osvalení, růst, predispozice, Ekg klidové i s manévrem, prostě… E-liška se může bez jediného problému či omezení pilně soustředit na náročnou přípravu na Olympijské hry - nejpozději v roce 2032 :-)

Tak neleníme a na cestu za olympijským zlatem jsme vyrazili i dnes! 

E-liška dopoledne startovala na třicátém ročníku Běhu historickým Stříbrem (městský závod, který je součástí Běžeckého poháru mládeže Plzeňského kraje). 

Nádherné nedělní počasí a na náměstí královského města Stříbra hromada běžců, velmi rychlý povrch, absolutní rovina. To bude fičák, říkáme si doma a posíláme dcerce a tatínkovi motivační video, na kterém Baruška luxuje, já vytírám, Mia má diskotéku a Max něco jí. Max totiž jí pořád! Fandíme na dálku! 

Eli vyráží ostře, nenechá se konečně nikým zavřít na startovním roštu, přebírá otěže a v tomto módu absolvuje celou 300 metrovou trať! S každý metrem se soupeřkám vzdaluje a tímto čistým stylem vítězí! 

Jedenáctá zlatá medaile v letošním na závody chudém roce, kdy i do naší termínovky zasáhla C-19 pandemie, je příjemným pomyslným startem za olympijskými kruhy v Indonésii, nebo v Jižní Koreji za dvanáct let :-) Zatím s hlavou v oblacích… stojí malá atletka nohama pevně na zemi! Zítra další závody v Rudné u Prahy a v sobotu obhajoba v Lednici, na Běhej lesy! 

FOTOGALERIE
 


Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit

(15.6.2020 10:56:30)

Moniko, prosím tě, promiň, vymazala sem celou naší diskuzi :-( Zdvojila sem můj komentář, chtěla ho vymazat a vzala celou sérii :-( Ach jo. Nezlob se. 

Psala sem, že se ani P. popletl, že asi myslel Bílou. Na tretru jedou do FM, ano a Běhej lesy si už zarezervovali celý seriál. 

Eliška moc pozdravuje tebe i Šárku a právě odjíždí na závody k Praze, půjde 60m a divnou délku... 500m. Tak uvidíeme :-) 

Zatím ahoj a budu se tu na Tebe zase těšit. 

(15.6.2020 10:28:08)

Anděl letí za svým snem...Boží!! 

(15.6.2020 10:51:17)

Jooooo :-)