O divokém srdci | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

O divokém srdci

Zveřejněno před 8 lety

O absolutní motivaci, o nesvazující vášni, o tom, co nás všechny pohání… A když nepohání, tak kde to k sakru je, kde to vězí?! O ukazování cesty, o vizích, o flow, o vzoru, o těch, kterým se říká opinon maker. O životě.

To vše najdete v „Příběhu psaném do vody“, v knize sice stále ještě cestopisně recepisné, které vévodí moře marmeládování, postřehů z hospod, co mají jméno, sbírka receptů s původem na jednotlivých ostrovech druhé Blanky expedice, ale též v knize… nutící k zamyšlení, k rozčílení, k úsměvu i k zavření očí s hlavou lehce zakloněnou, ano, k snění. Blanka se ve volném pokračování bestselleru „Příběh opravdové vášně“ pokusí nahlédnout za pomyslný horizont nejslavnější marmeládové manufaktury světa, a zároveň do nitra sama sebe. Do nitra podnikatelky - ač se tak sama nerada označuje - která v jednom roce vyhrála více jak deset prestižních národních a mezinárodních cen, certifikací a ocenění. A pak odjela rodit pod sopku.

Jaké to je, vzdát se světového úspěchu, světel ramp a dobrovolně otočit cestu na vrchol, spíše už cestu vrcholovou jen proto, aby se novopečená maminka mohla věnovat malým dcerám, cestování, „haute cuisine marmeládování“ a psaní knih? Počkejme si na výsledek pokračující spolupráce autorky nejprodávanější knihy nakladatelství Mladá fronta roku 2014, a silného hráče na vydavatelském poli, který jistě nic neponechá náhodě. Blance držíme palce, ať se její druhá kniha stane součástí knihoven nás všech! 
McM&Media

Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit