Prý píšu... mezi nebem a zemí :-) | Blanka Milfait | domácí marmeláda, Slunečná kavárna

Prý píšu... mezi nebem a zemí :-)

Zveřejněno před 9 lety

Před několika dny jsem dostala z MF milou zprávu… POV se prodává jako na běžícím pásu a v červenci prý prodej trhal rekordy. O prázdninách, kdy jsou lidé na dovolených a chatách a vůbec pryč od obchodů! Byla to moc milá zpráva. Něco jsem tušila, protože i Slunečná kavárna hlásí každý den velmi pěkné prodeje, a já co večer píšu věnování :-) Jsem tuze ráda, že čtete, tak čtěte a bděte :-)

Milá Blanko, jedno vím jistě, jste mezi nebem a zemí... a já děkuji, že jste! A Vaše kniha bude moje bible... , protože některé pasáže si budu číst opakovaně a cíleně dokolečka dokola, taky Vaše věnování, které vždy po přečtení pohladím... a už se moc těším na knihu další! Loučím se, ještě chvilinku jdu pozorovat létavice kolem Lysé hory, na kterou z terasy vidím... 
S úctou Jana S.

Milá Blanko, už jsem měla 2x tu čest setkat se s Vámi na běžeckých závodech. Poprvé to bylo vloni na SNR v Novohradských Horách, kdy mi pan P. Pomohl na Vaší marmeládové občerstvovačce vytáhnout šutr z podrážky mé běžecké boty, podruhé letos na Valašském hrbu. Obě setkání byla moc příjemná. Letos jsem od svých dětí dostala k svátku Vaši knihu. Ten samý den jsme odjížděli na dovolenou k jezeru Lago di Garda, takže jste jela s námi. Byla to úžasná společnost. Četli jsme si Vás nahlas na zahradě malého domku vysoko v horách. A bylo to úžasné! Vaše kniha je jako Vaše marmelády. Poctivá, kvalitní a překvapující. Moje už dospělé děti se mě ptají, proč hladím každou stránku? Protože je to tak strašně moc příjemné! Večer jsem je přistihla, jak to zkoušejí taky :) Díky Vám jsem si z Itálie přivezla Limoncello, taky citróny a chystám se na některý z Vašich receptů. Zdraví Vás celá naše rodina a přejeme Vám i Vaší rodině Boží požehnání.
Martina K. s rodinou

Milá Blanko, k narozeninám jsme dostali Vaši nádhernou knihu. Chceme Vám pogratulovat, je dokonalá, jako vše co děláte. Ke krásným chvílím naší rodiny patří, když se sesedneme se svými čtyřmi dětmi a předčítáme si kapitoly z Vaší knihy. Za ty krásné chvíle s Vaší knihou moc děkujeme. Dovolte, abychom se připojili k tisícům gratulantů a vystřihli obrovskou poklonu před famózním úspěchem na olympiádě marmelád.
Zuzana, Laura, Nelinka, Antošek a Terezka H.

Vážená a milá paní Blanko, co vše si o knize myslím, by bylo na další mail, nicméně jsem chtěla poděkovat, že jste se odhodlala takovou knihu napsat, vydat, protože jsem si ji moc ráda přečetla. Jen v rychlosti - kombinace cesty, receptů a vsuvek je velmi svěží.
Jana K.

Milá Blanko, rozhodla jsem se rychle, ukončila čekání na Ježíška a koupila si zde v knihkupectví Příběh opravdové vášně. Stránku za stránkou jsem pročítala s nadšením, s jakým jsem ještě žádnou knihu nečetla. Seřazené neseřazené, bavilo mě úplně všechno, od začátku až do konce. Pro mě je Vaše kniha prostě mistrovské dílo a hned se zařadila na první příčku v mém pomyslném knižním žebříčku. Strhlo mě to tak, že jsem litovala konce pracovní doby a že jsem musela jet domů a spát, což znamenalo opustit stránky a počkat několik hodin, než se zase budu moct ponořit do zážitků s Vámi na cestě... Dokonce se mi i o příhodách a o marmeládách z knihy zdálo, zkrátka žila jsem tím příběhem ve dne v noci. Nacházím se v takovém „poblouznění Blankou Milfaitovou". Budu Vám držet pěsti na dalších expedicích i v životě a určitě nebude překvapením, že se moc těším na další vskutku originální recepisno cestopisné vyprávění. Jste totiž super!
Lenka K.

Mila pani Blanko, prave jsem docetla vasi uzasnou knihu a musim vam jeste zatepla napsat, ze jsem si teda fakt posmakla. Zivotopis, uzasny cestopis a jako bonus uzasne recepty. Vase 3v1 jsem cetla se zatajenym dechem i s usmevem na tvari, s pusou plnou slin a nekdy me bolela i duse. Smekam kloboucek pred vsim co jste dokazala a ukazala vsem, ze kdyz se chce... Jo, jo, "krasnych blaznu" neni nikdy dost, neco o tom vim. Tak vam z celeho srdce preji, at se vam  stale dari plnit si sve sny, na ktere neni nikdy pozde. A at se narodi do vasi krasne rodiny dalsi uzasny clovicek a at jste vsichni zdravi, stastni a spokojeni. Na cestach nebo na Sumave, to je fuk, hlavne at se mate porad radi. Drzim palce, zdravim a tesim se na dalsi cestopisoreceptopis.
Jitka B.

...............................

Donedávna jsem netušila, co to je Instagram, ale dnes vím, že je tam hromada vašich fotek s POV :-), paráda! 
tohle neznám vůbec :-)

Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře. Pro možnost komentovat se musíte Přihlásit